Újabb 3 hellyel bővült az AOSZ kártya elfogadóhelyek listája

Bővült az AOSZ által kibocsátott, érintettek kártyájával kedvezményt nyújtó helyek listája.

Az együttműködés keretében a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. (cím: 2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély 5852.hrsz.) továbbiakban, Gödöllői Királyi Kastély minden személy számára, aki rendelkezik az  AOSZ által kibocsátott, autizmusát igazoló kártyával és a hatóság által kibocsátott fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb.), valamint a vele érkező 1 fő felnőtt kísérője számára  ingyenes belépést biztosít a  Gödöllői Királyi Kastély kiállításaira. Az ingyenes belépés a speciális programokra (pl. koncertek) nem vonatkozik.

Az együttműködés keretében a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. (cím: 7815 Harkány, Kossuth u. 7.) továbbiakban, Harkányi Gyógyfürdő biztosítja, hogy minden személy, aki rendelkezik az  AOSZ által kibocsátott, autizmusát igazoló kártyával és a hatóság által kibocsátott fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb.) valamint a vele érkező 1 fő felnőtt kísérője a Harkányi Gyógyfürdő által megszabott, mindenkor érvényeskedvezményes jegyáron vásárolhat belépőjegyet a Harkányi Gyógyfürdőbe. A jegyárak változtatásának a jogát a Harkányi Gyógyfürdő fenntartja.

Az együttműködés keretében a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. által üzemeltett Hagymatikum Gyógyfürdő (cím: 6900 Makó, Makovecz tér 6.) biztosítja, hogy minden személy, aki rendelkezik az  AOSZ által kibocsátott, autizmusát igazoló kártyával és a hatóság által kibocsátott fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb.) valamint a vele érkező 1 fő felnőtt kísérője a Hagymatikum Gyógyfürdő által megszabott, mindenkor érvényeskedvezményes jegyáron vásárolhat belépőjegyet a Hagymatikum Gyógyfürdőbe. A jegyárak változtatásának a jogát a Hagymatikumi Gyógyfürdő fenntartja.

Információk AOSZ kártya igényléséről itt találhatók. A jelenlegi AOSZ kártya elfogadóhelyek listáját rövidesen bővíteni fogjuk új partnereinkkel. A kedvezmények természetesen már most is érvényesek.