SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS IDEIGLENES FELFÜGGESZTÉSE

Az Autisták Országos Szövetsége a központi irodájában 2021. március 8-tól felfüggeszti a személyes ügyfélfogadást. Érdekvédelmi feladatainkat ellátjuk, szolgáltatásainkat továbbra is változatlanul biztosítjuk, de a bevezetett intézkedésekből adódó megváltozott körülmények miatt bizonyos, külső partner együttműködését is igénylő szolgáltatások lassabbak lehetnek (pl. AOSZ kártya ügyintézés). A DATA projekt keretében folytatott tevékenységünk a tervezett ütemben folytatódik. Kollégáink a DATA szoftverrendszer bevezetésével és használatával kapcsolatos szoftverhasználati kérdésekben segítséget nyújtanak e-mailben és telefonon.

Az ország 10 pontján működő Info-Pont irodáink szintén zárva tartanak, de Helpdesk kollégáink telefonon és e-mailben is elérhetőek, illetve a DATA rendszer használatában is hasznos segítséget tudnak nyújtani. Elérhetőségük ITT olvasható.

A koronavírus járvány kialakulásának megelőzése, a megbetegedések elkerülése jelenleg a legfontosabb feladatunk. Ennek érdekében a www.aosz.hu portálon olyan aloldalt hoztunk létre a tavalyi év folyamán, ami hiteles információkkal, könnyen érthető kommunikációval, módszertani segítséget nyújt autista társainknak, vagy az Ő családjuknak a megváltozott élethelyzet megértésében és menedzselésében. Ez az aloldal INNEN elérhető.

Arra kérjük autista társainkat és családjaikat, hogy tegyenek meg mindent a koronavírus fertőzés megelőzése érdekében. Forduljanak hozzánk bizalommal annak érdekében, hogy a jelen időszakban hangsúlyos érdekvédelmi feladatokat tudjunk megvalósítani. Az ezzel kapcsolatos megkereséseket elsősorban a lobby@esoember.hu címre várjuk.

Az ismert, honlapunkon is feltüntetett e-mail címeken és munkaidőben az ismert telefonszámokon továbbra is várjuk az autizmussal kapcsolatos megkereséseket. https://aosz.hu/kapcsolat/

Minél tehermentesebb és egészségben eltöltött napokat kívánunk minden autizmusban érintett családnak!

Az AOSZ munkatársai