Pályázati felhívás az Autism Europe Nemzetközi Kongresszuson részvételhez

.

A tervezett keretösszeg elfogyott, ezért a pályázatot lezártuk. Köszönjük a jelentkezéseket!

FELTÉTELES PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Az Autisták Országos Szövetsége az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával pályázatot ír ki a 13. Autism-Europe Nemzetközi Kongresszuson történő személyes, illetve online részvétel támogatására.

Az EMMI átalakulása miatt türelmüket kérjük:

A meghirdetés feltételes, amíg nem áll az Autisták Országos Szövetségének rendelkezésére az előrejelzett állami támogatás. A pályázatot benyújtók tudomásul veszik, hogy a szerződéskötés elmaradása, a pályázati felhívás visszavonása esetén kártérítési igénnyel nem élhetnek.

A pályázók köre:

-az autizmus területén kimagasló szakmai életúttal és tapasztalattal rendelkező szakértők, akik tudományos és szakmai tevékenységükkel hozzájárulnak a hazai autizmus-ellátás fejlesztéséhez, szakmai műhelyek és jó gyakorlatok létrejöttéhez és terjesztéséhez,

valamint

-autista személyek, illetve családtagjaik, akik az AOSZ érdekvédelmi és szemléletformáló munkáját aktívan segítik.

A nyertes pályázóknak vállalniuk kell, hogy a Kongresszuson megszerzett elméleti és gyakorlati tudást megosztják az AOSZ rendezvényein, kommunikációs felületein, melynek érdekében az AOSZ megbízási szerződést köt a nyertes pályázókkal. (Az AOSZ csak abban az esetben köti meg a megbízási szerződést a kedvezményezettekkel, amennyiben az Emberi Erőforrások Minisztériumával a programra vonatkozóan a lebonyolítási szerződés már megkötésre kerül.)

A pályázat keretösszege: 4 000 000 Ft. A pályázatok benyújtási határideje: 2022. június 30.

A teljes pályázati felhívás ITT érhető el.

.