Tóth Dóra

Budapest, Pest megye, Nógrád megye, Komárom-Esztergom megye, Györ -Sopron Moson megye

tdori1020@gmail.com

+36 30 779 4922

Tóth Dóra vagyok, Budapesten élek Óbuda-Békásmegyeren. Az Államigazgatásban dolgozom közalkalmazottként.

Négy gyermeket nevelünk férjemmel közösen a családunkban. Három fiam érintett az autizmusban,egy aspergeres felnőtt,és két magasan funkcionáló autista kisfiú (9 és 5 évesek). A családunk életéről Autizmus Live címmel blogot vezetek, amiben bemutatom mindennapjainkat, küzdelmeinket. (http://autizmuslive.blog.hu)

A blogom által, nem csak a szülősegítést, hanem az érzékenyítést is nagyon fontosnak tartom, célom, hogy minél több ember élőben (LIVE) megismerhesse az autista gyerekek problémáit, és a mai társadalom elfogadóbb módon viselkedjen velük.

Szívesen vállalom a mentorszülőséget, mert szeretnék segíteni tapasztalataimmal,azokon az érintett családokon, akik megkeresnek problémáikkal. 2012 óta vagyok az AOSZ tagja. Önkéntes alapon, amennyiben lehetőségem nyílik rá szívesen segítem a szervezet munkáját.

Megkereshettek Budapestről, Pest, Nógrád, és Komárom-Esztergom megyéből.
Amiben tanácsokkal tudok segíteni, az a fiatal felnőtt asperger érintettek és a 2-10 éves autista gyermekek problémái. Illetve munkámból kifolyólag, az államigazgatási rendszerben való eligazodás.

Telefonos megkeresésekre választ adni a kora esti órákban tudok, napközben dolgozom, a BRFK III.kerületi Rendőrkapitányságon.

E-mailben is keressetek bátran, igyekszem nagyon hamar válaszolni mindenkinek.

Péntek Pünki 08.01 028 A képen Zalán látható.

 

 

 

« vissza a mentorszülőkhöz