Köszönetet kaptunk az AOSZ Info-Pont iroda által nyújtott szolgáltatásért

Szívmelengető visszajelzést kaptunk nemrég. Köszönőlevél érkezett az AOSZ e-mail címére, amelyben Dr. Kálozi Mirjam, az AOSZ jogásza és Oroszné Ardai Csilla, a miskolci AOSZ Info-Pont iroda munkatársának munkáját köszönte meg egy hozzánk forduló szülő: „Köszönöm a segítséget Dr. Kálozi Mirjam ügyvédnőnek. A miskolci kirendeltségükről Oroszné Ardai Csillának külön köszönöm segítőkészségét, emberségét. Ma volt kint a szakértő, elmondta, hogy biztosan megállapítják a GYOD-ra a jogosultságot.”

Köszönjük a dicsérő szavakat, sokat jelent számunkra, mert fontos segítség és motiváció munkánkhoz a hozzánk fordulók visszajelzése. Gratulálunk kollégáinknak, akik segítséget tudtak nyújtani ahhoz, hogy az autista gyermeket nevelő édesanyának folyósítsák az őt megillető járandóságot!

Az AOSZ Info-Pont irodák tájékoztatást nyújtanak szolgáltatások, járandóságok igénybevételéről ügyintézéséről, jogok érvényesítéséről. Segítenek az AOSZ kártya igénylésében, az Esőember folyóirat megrendelésében, hírlevélre történő feliratkozásban. A DATA rendszer használatával kapcsolatos segítségnyújtás, helpdesk szolgáltatás ügyében is bátran keresheted 14 AOSZ Info-Pont irodánk egyikét!