Két új partnerrel bővült az AOSZ kártya elfogadóhelyek listája

Új együttműködés keretében a Veszprémi Petőfi Színház (8200 Veszprém, Óvári F. utca 2.) minden személy számára, aki rendelkezik az AOSZ által kibocsátott autizmusát igazoló kártyával és a hatóság által kibocsátott fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb.), valamint a vele érkező 1 fő felnőtt kísérője 2500 forintos áron vásárolhat belépőjegyet az intézménybe. A jegyárakat a Veszprémi Petőfi Színház évenként állapítja meg.

Szintén új együttműködés keretében az Erdei Kuckó Játszóház (1141 Budapest, Egressy út 113. J-K) minden személy számára, aki rendelkezik az AOSZ által kibocsátott autizmusát igazoló kártyával és a hatóság által kibocsátott fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb.), valamint a vele érkező 1 fő felnőtt kísérője a mindenkori belépő árának 15%-ért vásárolhat belépőjegyet az intézménybe.

Az AOSZ kártya elfogadóhelyek listáját, illetve információkat az AOSZ kártya igényléséről itt találtok. A kedvezmények természetesen már most is érvényesek.