Speciális állásbörze a KézenFogva Alapítvány szervezésében

Általános esemény
Helyszín: Premier Kultcafé 1085 Budapest, Üllői út 2-4.
Szervező: KézenFogva Alapítvány

A Kézenfogva Alapítvány 2016 után újra speciális állásbörzét szervez, hogy a munkát kereső emberek, és az őket foglalkoztatni szándékozó munkaadók egymásra találjanak. Szeretnék tájékoztatni a dolgozni kívánó megváltozott munkaképességű embereket arról, milyen dokumentumokat érdemes beszerezni a sikeres elhelyezkedéshez, hogyan lehet felkészülni a hosszú távú munkavégzésre. Ezzel párhuzamosan a munkáltatókat is tájékoztatják. A sikertörténeteik blokkban személyesen beszélnek tapasztalataikról elhelyezkedett ügyfeleik és munkáltatóik. A börze második fele lehetőséget teremt arra, hogy a munkavállalói igényeik szerint csoportosított jelentkezőkkel a munkaadók képviselői személyesen is megismerkedjenek. Tervezett munkáltatói partnereink többek között: KFC, IBM ISSC, Eurest, DPD, Zuglói Polgármesteri Hivatal, SPAR. A börze után jöhet létre a hivatalos interjú és ideális esetben a munkába állás, az Alapítvány által végig támogatva.

Az állásbörze előtt, a munkavállalói igények pontos feltérképezése okán, szeretnének kapcsolatba lépni a jelentkezőkkel.
Kérik a potenciális munkavállalókat, akik 16-30 év közöttiek (a kor szerinti megszorításra pályázati feltételek miatt van szükség). A jelentkezéseket szeptember 30-ig tudják fogadni (a jelentkezés a mellékelt önéletrajz kitöltésével és határidőre történő visszaküldésével történik).

Szeretettel várják az álláskeresőket a rendezvényre!

A rendezvény időpontja:
2017. október 18.
10-16 óra
(a rendezvény börze jellegű, érdemes akkor is eljönni, ha csak rövidebb ideig tud valaki maradni.)

Ha bármilyen kérdése van, keresse a KézenFogva Alapítvány munkaerőpiaci szolgáltatás- vezetőjét, Fehér Mikóst: feher.miklos@kezenfogva.hu +36-20-223-3282

meghívó letölthető pdf formátumban.