SEMMIT RÓLUNK NÉLKÜLÜNK! – TI ELMONDJÁTOK, MI KÉPVISELJÜK! – SZÉKESFEHÉRVÁR

Az AOSZ által szervezett esemény
Helyszín: 8000 Székesfehérvár, Móri út 16.
Szervező: Autisták Országos Szövetsége

A rendezvény a regisztrálók alacsony száma miatt elmarad! Kérjük regisztráljon egy másik helyszínen tartandó, ugyanezen témájú rendezvényre.

Köszönjük a megértést!

Az Országos Fogyatékosságügyi Programban megfogalmazott célok határozzák meg a fogyatékosságügy, az autizmus területén elérni kívánt célokat. A 2015-2025-ig szóló Országos Fogyatékosságügyi Program időszakos felülvizsgálatában az Autisták Országos Szövetsége proaktívan kíván részt venni. A célokat, megoldandó feladatokat tagszervezeteinkkel, és az általunk képviseltekkel közösen szeretnénk meghatározni.

Kedves autizmusban érintett személyek és családok, arra kérünk Titeket, hogy javaslataitokat írjátok meg közvetlenül a lobby@esoember.hu címre vagy keressétek meg vele a hozzátok közel eső AOSZ Info-Pont irodánkat vagy tagszervezetünket.

Figyeljétek ezt a weboldalt és facebook oldalunkat, az AOSZ ezzel kapcsolatos munkájáról folyamatosan tájékoztatunk Titeket!

Hogyan lehet részt venni?

Kérjük, hogy a linkre kattintva töltsd ki a jelentkezést. Ezzel segítesz abban, hogy alaposan fel tudjunk készülni a találkozókra. A kérdőívben lehetőség van arra is, hogy előzetesen megküldd nekünk kérdéseidet.
https://goo.gl/forms/0sOmpuPrPrVW6Pg63