Norvégminta Fesztivál

Általános esemény
Helyszín: Dürlin (Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21, 1146)
Szervező: Ökotárs, Autonómia, Demnet, Kárpátok-Magyarország Alapítvány
    Facebook esemény

A Norvég Civil Támogatási Alap szeretettel várja Önt, Téged és Mindenkit a *Norvégminta Fesztiválon június 26-27-én a Dürlinben*, ahol lehetőség nyílik személyesen is találkozni az Alap által támogatott civil szervezetekkel.

A fesztiválon közel nyolcvan,változatos területeken dolgozó szervezet munkáját ismerhetjük meg. A beszélgetések, gyerekprogramok, kiállítások, színházi előadások, koncertek, városi séták, vetítések és játékok között mindenki megtalálhatja, ami érdekli, függetlenül attól, hogy hány éves, honnan érkezik, és milyen nehézségek és örömök jellemzik mindennapjait. A civil szervezetek és munkájuk épp olyan sokszínű, mint a társadalom, amelyben élünk. Most bárki megkérdezheti, kipróbálhatja, elkészítheti, végigjárhatja, megnézheti, megtapogathatja-megszagolhatja, eljátszhatja, megvitathatja mindazt, amire máskor nem nyílik lehetőség.

A részletes program itt található: https://norvegcivilalap.hu/fesztival 

A Norvégminta fesztivál számos izgalmas programján regisztráció után lehet részt venni, egy-egy program 30 embert tud fogadni.
Kérjük nézzétek át a programot (https://norvegcivilalap.hu/fesztival) és regisztráljatok az alábbi űrlapon, melyen az összes programot kiválaszthatjátok, amin szeretnétek részt venni.
https://goo.gl/AETVB2

Norvegminta_banner1

Norvegminta_banner2