Nők Kékben vándorkiállítás – Megnyitó Siófokon

Általános esemény
Helyszín: Kálmán Imre Kulturális Központ
Szervező: Autisták Országos Szövetsége

Az Autisták Országos Szövetsége a Családbarát Ország 2015 program keretében „Nők kékben” címmel indított országos kampányt. Programunk célja, hogy „jó példák” bemutatásával erősítse az autizmussal érintett, nehezebb körülmények között élő családok, nők helyzetét, társadalmi elfogadottságát és aktív társadalmi szerepvállalását.

A programba jelentkezők közül kiválasztott résztvevőkről készült fotókból április 2-án, az Autizmus Világnapja alkalmából, „Nők kékben” címmel nyílt fotókiállítás Budapesten, az AOSZ országos „Ragyogj kéken!” kampányának részeként. A kiállítás most országjáró körútra indul, az ország több pontján is megtekinthető lesz.

A fotókiállítással legközelebb Siófokon találkozhatnak. A kiállítás megnyitója a Kálmán Imre Kulturális Központban lesz, május 6-án, pénteken 17 órakor. Az eseményen köszöntőt mond Hamvas Péter, Siófok alpolgármestere, Kővári Edit, az AOSZ elnöke, valamint meghívott vendégként részt vesz Komka Péter, az MTI többszörös különdíjas fotóriportere, a kiállításon látható fotók készítője.