Felnőtt Fogódzó Debrecenben

Az AOSZ által szervezett esemény
Helyszín: Prim Office Oktatási Központ (4034, Debrecen, Kolónia utca 1/A.)
Szervező: Autisták Országos Szövetsége

Az Autisták Országos Szövetsége 2016. november 24. és 26. között Felnőtt Fogódzó képzést tart autizmussal élő serdülők, felnőttek hozzátartozói és mindazok részére, akik érintettek autista személyek ellátásában, segítésében.

Időpont: 2016. november 24-25-26.
Helyszín: Prim Office Oktatási Központ (4034, Debrecen, Kolónia utca 1/A.)

Előadók: Németh Zsuzsanna, pedagógus, autizmus szakember, Autizmus Alapítvány
Dr. Kálozi Mirjam, jogász, Autisták Országos Szövetsége
Vass Mária, tapasztalati szakember, érintett szülő

A képzési program:
– ismereteket ad az autizmussal kapcsolatos speciális problémákról felnőtt korban, ill. a felnőtté válás során,
– tárgyalja a legfontosabb témaköröket: felnőtt korúak autizmus-specifikus ellátása, az önálló és a támogatott életvitel színterei, cselekvőképesség, gondnokság, támogatott döntéshozatal, szakképzés, felnőttképzés, munkavállalás, megváltozott munkaképességgel, rokkantsággal, fogyatékossággal kapcsolatos ellátások, egyéb szociális ellátások és támogatások, kedvezmények,
– hangsúlyt helyez a kapcsolódó jogi szabályozás ismertetésére,
– „fogódzót” kínál, információkat és gyakorlati megoldásokat nyújt a nehézségek leküzdéséhez.

A jelentkezés módja:
Töltse ki, írja alá és küldje el a mellékelt jelentkezési lapot a kepzes@esoember.hu e-mailcímre, és utalja át a képzési díjat az Autisták Országos Szövetsége 18203332-06014620-40010037 számú, az FHB banknál vezetett számlájára.
A hivatkozás rovatba írja be a nevét, lakcímét és hogy FEF 2016 Debrecen.
A képzési díj összege: 5000 Ft (ötezer forint)

Jelentkezését kizárólag a képzési díj azonosítható módon történő beérkezését követően tekintjük érvényesnek. A jelentkezések sorrendjét is a képzési díj beérkezésének sorrendje határozza meg. Az érvényes jelentkezésről visszaigazolást küldünk e-mailben.

A maximális résztvevői létszám: 24 fő. Honlapunkon jelezzük, ha a jelentkezők száma eléri a 24-et. A létszám felett jelentkezőknek a képzési díjat teljes összegben visszautaljuk. A jelentkezés 2016. november 10-ig beérkező, írásban történő lemondása esetén a költségekkel csökkentett képzési díjat, azaz 4500 Ft-ot (négyezerötszáz forintot) utalunk vissza. A jelentkezés 2016. november 10. után beérkező lemondása esetén a képzési díj visszautalására nincs lehetőségünk. Megértésüket köszönjük.

Jelentkezési határidő: 2016. november 21.