Esőmanók Esőmenők Jótékonysági Futás Szekszárdon

Általános esemény
Helyszín: Szekszárd, Garay tér
Szervező: Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület
    Facebook esemény

Az Autizmus Világnapjához csatlakozva az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület 2016. április 2-án figyelem felhívó rendezvényt szervez! A rendezvényen gyermekek és felnőttek számára zenés-táncos műsorok lesznek, valamint tájékoztató előadásokat és beszélgetéseket hallhatnak az autizmusról. A programsorozaton belül futóverseny kerül megrendezésre 1 illetve 5 km-es távon, aminek részvételi díja (800.- Ft/fő) támogatásként az egyesület számlájára kerül befizetésre!

Jótékonysági 1 km-es futás rajtja 15:00, majd befutást követően indul az 5 km-es táv (azok kedvéért, akik mindegyik távot szeretnék lefutni).

Mivel a múlt évben kevésnek bizonyúlt a rajt előtti 1 óra a helyszíni nevezésre, ezért az idén:

Helyszíni nevezés 13 órától lehetséges.

De mindenkit szeretnénk megkérni a torlódások eljerülése végett, hogy ha teheti, akkor a www.fut.as oldalon keresztűl tegye meg a jótékonysági futásra való nevezését és az ott megadott számlaszámra a nevezési díj elutalását (feltűntetvea névét és hogy futás)!

A helyszíni nevezés ideje alatt fellépnek:
– Mozgásművészeti Studió
– Fitt Line Se
– Iberican Táncegyüttes
– bonyhádi Szöcskék Rock and Roll bemutatója (még szervezés alatt)
– Csillagrózsa Gyermektánccsoport

Majd a megnyitó beszédet követően Huszár Kriszta és csapata álltál levezényelt bemelegítés után kezdődik a rajt.
A befutást és az emlékupák (Horfer Serleg támogatása) átadása után a Tücsök Zenés Színpad szólistái gondoskodnak a jó hangulatról.

Az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület minden nevezőnek a befutást követően zsíros kenyérrel, édes-és sós süteményekkel, ice teával, ásványvízzel (Szász Étterem, Mézesmadzag Cukrászda jóvoltából)és az egyedi befutó éremmel szeretne kedveskedni.

Esős időjárás esetén a PLACC – Ifjúsági Közösségi Tér (Piactér 1.) épülete ad helyet a rendezvénynek.