“Családközpontú kora gyermekkori intervenció” c. képzés a Budapesti Korai Fejlesztő Központban (2. oktatási hét)

Általános esemény
Helyszín:
Szervező: Budapesti Korai Fejlesztő Központ

A családközpontú kora gyermekkori intervenció szemléleti kereteinek és korszerű ismereteinek elsajátításával, a tanfolyam elvégzése után a résztvevők váljanak képessé arra, hogy saját szakterületükön kompetens módon nyújtsanak komplex, többirányú gyógypedagógiai/pedagógiai illetve terápiás segítséget a hozzájuk forduló eltérő fejlődésű és/vagy viselkedésű gyermeket nevelő családok számára, a fejlesztés, gondozás, tanácsadás keretein belül.
Váljanak kellően tájékozottá a kora gyermekkori intervenció és annak határterületeit érintő aktuális szakirodalom terén. Az új elméleti és gyakorlati ismeretek, módszerek segítségével legyenek képesek kapcsolódni egy olyan interdiszciplináris team munkájához, melyben végzettségüknek megfelelően részt tudnak venni a korai segítségnyújtást igénylő gyermekek felismerésében, megfigyelésében, fejlesztésében, gondozásában és a szülőknek szóló tanácsadásban.
Szakmai felelős: Tar Judit, gyógypedagógus, pszichológus
Felnőttképzési programakkreditációs lajstromszám: PLB-2233
Nemzeti Erőforrás Minisztérium engedélyszáma: 100 004/276/2011
Tervezett időpontok: 2016 október 4-7. (első oktatási hét) és október 18-21. (második oktatási hét)

Jelentkezési határidő 2016 szeptember 19-ig Lehoczki Gézánál, Tel: (06-1) 363-02-70, email: oktatas.korai@koraifejleszto.hu
Képzés díja: 80,000 Ft/fő
Jelentkezési lap (518.00 KB)