„BE – FOGADÓ” Szakmai tréning

Általános esemény
Helyszín: Miskolc, Baráthegyi Majorság, Baráthegyalja u 156.
Szervező: Szimbiózis Alapítvány

„BE – FOGADÓ” Szakmai tréning
SPECIÁLIS TURISZTIKAI KEZDEMÉNYEZÉSEK MEGYARORSZÁGON

2018 JÚNIUS 20 – 21.

 

10 fő szociális-foglalkoztatási-gyógypedagógia szakember számára kétnapos ingyenes tréning a Baráthegyi Majorságban.

A gyakorlati foglalkozások során bemutatják a fogyatékos személyek bevonásával megvalósuló speciális turisztikai szolgáltatásuk működését, különféle kézműves technikákat, a vendégváró egység működési és gazdasági hátterét.

Helyszín: 3535 Miskolc, Baráthegyi Majorság, Baráthegyalja u 156.
A két nap alatt az étkezés, és a szállás ingyenes (lehet előtte való nap is érkezni!).

A résztvevők elkészítik majd első saját sajtjukat, vajat köpülnek, mézesbábot készítenek, kötelet vernek, kitűzőt gyártanak, elmerülnek az évkör rejtelmeibe, bekukkantunk a magyar hagyományok tárházába, valamint megtanulják megtervezni egy leendő családbarát vendégház animátori programokkal fűszeretett üzemeltetését.

A kezdéshez minden résztvevő ajándékba kap egy induló 50.000 FT értékű „útravaló” csomagot, melynek tartalma: 2 db. sajtforma tetővel, kendő, maghőmérő, műanyag szűrő, fakanál, Be-fogadó kiadvány, Kerek esztendő 4 kötetes könyvsorozat, lapraszerelt Madáretető, 3 db. gyertyaforma, kanóc, 1 kg viasz, illóolaj, festék kőhöz, ecsetek, mézeskalács ütőfa, hurkapálcika, gyurma,
decoupage technika kellékek (fadoboz, szalvéta, ragasztó).

A szervezők célja, hogy buzdítsanak másokat is arra, hogy hasonló társadalmi vállalkozásokat indítsanak, hogy nyissák ki intézményeik kapuját a társadalom felé, vagy csak egyszerűen kezdjenek el a rájuk bízott fogyatékos személyekkel együtt tartalmas eseményeket szervezni, melyekre meghívják a szomszédokat is.

Jelentkezés feltétele: 2018. június 12-ig küldjön e-mailen egy max. fél oldalas személyes motivációs levelet, bemutatva, hogy mire használná új tapasztalatait, valamint fél oldalban mutassa be az általa képviselt szervezetet.

További információ: Jakubinyi László
mobil: 06-30-681-4482
e-mail: jakubinyi@szimbiozis.net

A felhívás ide kattintva letölthető!