“Autizmus-specifikus komplex korai intervenció – elméleti és gyakorlati alapismeretek ” c. képzés a Budapesti Korai Fejlesztő Központban (2. oktatási hét)

Általános esemény
Helyszín:
Szervező: Budapesti Korai Fejlesztő Központ

A képzés célja, hogy olyan alapszintű elméleti és gyakorlati képzést nyújtson autizmussal élő gyermekeket ellátó pedagógusok számára, melyek birtokában növekszik e szakterülettel kapcsolatos kompetenciájuk, elfogadják és ismerik az autizmussal élő gyermek eltérő, speciális szükségleteit, és képesek lesznek nevelő-fejlesztő munkájukat ennek megfelelően, és egyénre szabott módon adaptálni. A továbbképzéssel várhatóan tovább bővíthető a szakszerű segítséget nyújtó, befogadó pedagógiai intézmények száma, ezzel növelve az autizmussal élő gyerekek esélyét arra, hogy – folyamatos és sérülés-specifikus ellátást kapva – egyenlő eséllyel vehessenek részt a közoktatásban, képességeiket kibontakoztathassák és mind a gyermekek, mind pedig családjaik életminősége javuljon.

Szakmai felelős: Dr. Simó Judit, gyermekgyógyász, gyermekpszichiáter szakorvos
Felnőttképzési programakkreditációs lajstromszám: PLB-2235
Nemzeti Erőforrás Minisztérium engedélyszáma: 100 004/280/2011
Tervezett időpontok: 2016 október 25-28. (első oktatási hét) és november 8-11. (második oktatási hét). 
Jelentkezési határidő 2016. október 10-ig Lehoczki Gézánál, Tel: (06-1) 363-02-70, email: oktatas.korai@koraifejleszto.hu 
Képzés díja: 80,000 Ft/fő
Jelentkezési lap (515.50 KB)