Autistic Art Jótékonysági aukció

Általános esemény
Helyszín: Terem, 1052 Budapest Piarista köz 2
Szervező: Autistic Art
    Facebook esemény

Mi köze van egymáshoz a művészetnek és az autizmussal élő fiatalok zárt világának? 
Az idén 10 éves Autistic Art Alapítvány évente bizonyítja jótékonysági aukcióin, hogy elég sok: a közös munkából ugyanis igazán különleges dolgok születnek. 

Többek között egyedi ékszerek, táskák, kisbútorok készültek olyan designerek, művészek és ékszertervezők közreműködésével mint a Hannabi, Abbafy Klára vagy Anh Tuan. A kezdeményezésben résztvevő ékszertervezőművészek és designerek az alapítvány művészeti programja keretében alkotó autista fiatalok grafikáiból inspirálódtak. Kalapács alá kerül továbbá 21 kortárs művész alkotása is, amelyek tartalmukban, témájukban vagy alkotói módszerükben reflektálnak az autizmusra. 

Az est bevételéből az Autistic Art Alapítvány 10 hazai civil fenntartású autista lakóotthont, és egy egyedülálló művészetterápiás programot támogat. 

A vacsorán fejenként 35 ezer forintos támogatói jegy megvásárlásával lehet részt venni. A támogatás teljesíthető az alábbi számlaszámra történő átutalással, vagy a helyszínen készpénzzel és bankkártyával. Számlaszámunk: 10700024-43767900-51100005, CIB Bank, Autistic Art Alapítvány. (Kérjük, a közleményrovatban tüntesse fel: “Támogatás”.)

Időpont: 2017.10.19

Helyszín: Terem, 1052 Budapest Piarista köz 2

Jelentkezését szeretettel várjuk partnere, asztaltársasága megnevezésével az alábbi elérhetőségek egyikén: meghivo@autisticart.hu vagy 06-1-489-2302.