AOSZ Közgyűlés 2015.05.16.

Az AOSZ által szervezett esemény
Helyszín: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, 1138 Budapest, Dagály u. 15/A.
Szervező: Autisták Országos Szövetsége

Minden tagot szeretettel várunk az Autisták Országos Szövetségének 2015. május 16-án 10.00 órakor tartandó közgyűlésére. (A regisztráció 8.30-kor kezdődik.)

Helyszíne: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház (1138 Budapest, Dagály u. 15/A).

A közgyűlésen való megjelenés meghatározza az AOSZ jövőbeli tevékenységét, a hatékony és közös érdekeken alapuló képviseletet, a jövőbeli célkitűzéseket, irányokat. Rendkívül fontos, hogy Ön megjelenjen, segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival, tegye le a voksát az alelnök választásakor.

A közgyűlésen számos fontos kérdésben kell döntést hozni. A konkrét napirendi pontokat a meghívó tartalmazza, melyet hamarosan kiküldünk Önöknek. A közgyűlésre való felkészülés nagymértékben befolyásolhatja a meghozott döntések megalapozottságát, a közgyűlés hosszát, ezért arra kérjük Önöket, hogy a mellékelt anyagokat lehetőség szerint tekintsék meg a közgyűlésre érkezés előtt. Esetleges észrevételeiket, kérdéseiket előzetesen is megküldhetik írásban itt, vagy az elnok@esoember.hu e-mail címre, így azokra automatikusan és felkészülten tudunk a közgyűlés során reflektálni.

Fontos tudnivalók a szavazáshoz (letölthető dokumentum)

Az AOSZ közgyűlésének meghívója és minden dokumentum az alábbi oldalon megtekinthető és letölthető.