AAK Konferencia Óbudán

Általános esemény
Helyszín: Alternatív Közgazdasági Gimnázium, 1035, Bp., Raktár utca 1.
Szervező: Magyar Rett Szindróma Alapítvány, Magyar Angelman Szindróma Alapítvány; Kapcsol-AT Asszisztív Technológiák Kft.
    Facebook esemény

A Magyar Rett Szindróma Alapítvány, a Magyar Angelman Szindróma Alapítvány és a Kapcsol-AT Asszisztív Technológiák Kft. idén februárban “Augmentatív és Alternatív Kommunikáció Konferenciát” szervez. Ha Ön az AAK-val most ismerkedő vagy már elkötelezett szakember vagy családtag, mindenképpen várják a szakmai előadásokra és workshopokra.

Időpont: 2016. február 6-7. (szombat – vasárnap)
Helyszín: Alternatív Közgazdasági Gimnázium
1035 Bp., Raktár utca 1. (https://goo.gl/8JLRh2)

Az augmentatív és alternatív kommunikáció (AAK) olyan kiegészítő és/vagy kisegítő kommunikációs módszerek, eszközök és technikák összessége, melyek segítségével a súlyos beszédzavarral küzdő személy kommunikációs lehetőségei bővíthetők, illetve megteremthetők. Fontos a kommunikáció lehetőségének megteremtése a halmozottan sérült nem beszélő személyek számára, ezért szeretnének létrehozni egy olyan szakmai fórumot, ahol a szakma, az érintettek és azok családtagjai tapasztalatot cserélhetnek, és akár közösen dolgozhatnak együtt személyre szabott megoldásokon.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni 2016. január 20-ig lehet a rettszindromaalapitvany@gmail.com címen.

A konferencia helyszínén egész nap büfét biztosítunk (ásványvíz, tea, kávé, teasütemény), kétfogásos meleg ebéd megrendelésére van lehetőség, melyet a gimnázium éttermében tálalnak. Amennyiben szeretné ezt a lehetőséget igénybe venni, kérjük, a regisztrációkor ezt is jelezze.

Az eseményről, előadókról, előkészületekről friss híreket itt találhat.

A helyszín megközelítése:
Hévvel: Árpád híd megállótól kb. 700 m
Villamossal: 1 Flórián téri megállótól kb. 600m
Busszal: 9, 34, 86, 106, 118, 134 – Raktár u.