11. munkanap

Munkanap (hálózatosodás)
Helyszín: Budapest AOSZ Iroda 1053 Budapest, Fejér György utca 10.
Szervező: AOSZ

Kedves Tagok, örülünk, hogy újra az irodánkban is vendégül láthatunk titeket 🙂 !

Ez a nap is hasonlóképen jó hangulatban telik majd reményeink szerint, mint a többi! Kérnélek titeket, hogy lehetőség szerint, érkezzetek fél 10-10 között meg hozzánk, mivel 10-kor elkezdjük a munkát.
Ennek a napnak a programja, számunkra nagyon fontos, hiszen fel szeretnénk készülni a november 28-i országos találkozóra. Nagyon szeretnénk, ha nem csak az irodánk, hanem közületek is néhányan bemutatnák az újjászerveződő hálózatunkat a többi tagszervezetnek.
Természetesen, ha néhányan közületek vállalnák ezt a feladatot, segítséget is adnánk délelőtt mindehhez. Délután pedig az új vízióval kapcsolatos terveket véglegesítenénk. Bízunk benne, hogy az előző találkozó óta jöttek fel bennetek újabb kérdések, ötletek, tervek ezzel kapcsolatban. Számunkra kiemelten fontos, hogy egyetértsünk és elnyerhessük a Ti támogatásotokat első sorban!

A program:
10.00-ig Érkezés a helyszínre
Kérjük, hogy lehetőség szerint senki ne késsen és próbáljon meg a program végéig maradni.

10.00 – 12.30 A hálózat és az hálózati tevékenység bemutatása
Ebben a programpontban kidolgozzuk a bemutatkozási szempontokat, kiválasztjuk a bemutató személyeket, véglegesítjük a bemutatkozás vázlatát.

12.30 – 13.30 Hideg ebéd, meleg tea 🙂

13.30 – 15.30 Közös jövőnk!
A hálózati tevékenység fenntartására, az AOSZ strukturális változására irányuló tervek bemutatásának véglegesítése

Az 11. munkanap témái nagy jelentőségűek az AOSZ életében, ezért bízunk abban, hogy lehetőség szerint minden szervezet részt fog venni a találkozón és együtt rakjuk le az alapjait a közös jövőnknek. Várunk titeket nagyon, gyertek!

NCTA_tamogato_es_lebonyolito_logosor