Autista személyek és családtagjaik a szociális szolgáltatásban címmel tart előadást Szántó Tamás a Szociális Szakemberek Dél-Alföldi Szakmai Műhelyében

Amint arról beszámoltunk, 2024 az autizmus éve az Egészségtudományi és Szociális Képzési Karon. Az idei év szakmai rendezvényeinek mindegyike foglalkozik az autizmusban érintett családok élethelyzetével. A képzési kínálathoz pedig autizmusban érintett családok élethelyzetével foglalkozó tananyag fejlesztése kezdődött meg a “Semmi rólunk nélkülünk!” elv jegyében az Autisták Országos Szövetsége és a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kara Szociális Munka és Szociálpolitikai Tanszékének együttműködésében.

A következő szakmai rendezvényre, a Szociális Szakmeberek Dél-Alföldi Szakmai Műhelyének előadására szociális szakembereket vár a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kara. Az előadást Szántó Tamás, az AUT-PONT Alapítvány, az AOSZ tagszervezetének vezetője tartja Autista személyek és családtagjaik a szociális szolgáltatásban címmel. 

Utána személyes jelenléttel műhelymunkához lehet csatlakozni. A személyes részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a polacsek.lajos.laszlo@szte.hu email címen.

Az előadás online is megtekinthető ezen a linken.