Változások a Lehetőségautónál

A Lehetőségautónál történő változásokat teljes terjedelmében, változtatás nélkül tesszük közzé. 
 
“Tájékoztatjuk, hogy a konzorciumot vezető Széchenyi Lízing Zrt. a cégbíróság 2015 július 1-jeji bejegyzése alapján Duna Lízing Zrt. néven működik tovább. A névváltozás a folyamatban lévő szerződéseket nem érinti.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy bankszámlaszámunk megváltozott! A régi bankszámlaszám használatát a közeljövőben kérjük, mellőzze.
 
Az új bankszámlaszám: 58600300-11233479
Számlavezető pénzintézet: DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

Kérjük Önt, hogy a kölcsönszerződés alapján esedékessé váló fizetési kötelezettségeit 2015. július 1-jétól (amennyiben azt már teljesítette, úgy a következő esedékes havi díjtól) fenti bankszámlaszámra szíveskedjen teljesíteni, a problémamentes jóváírás érdekében.
Tájékoztatjuk, hogy a régi bankszámlaszámra, a mai napig teljesített havi díjak jóváírása probléma nélkül zajlik, de az esetleges félreértések elkerülése érdekében, kérjük, hogy a jövőben az új bankszámlaszámra szíveskedjenek teljesíteni.
Bankszámláról történő átutalás esetében, kérjük, rendszeres átutalási megbízását számlavezető bankjánál a fentiek értelmében módosítsa. Kérjük továbbá, hogy ez esetben, a továbbiakban is tüntessék fel az Ügyfél nevét, és a szerződésszámot. Készpénzátutalási megbízás (sárga csekk) esetében, kérjük, hogy azt az Ügyfél nevére töltsék ki, továbbá közleményben a szerződésszámot tüntessék fel. Amennyiben van még a birtokában a régi bankszámlaszámot tartalmazó készpénzátutalási megbízás, úgy azt a jövőben ne használja törlesztőrészletei kiegyenlítésére.

Megértésüket köszönjük!
Tisztelettel,
Lehetőségautó Kft.”