V. Esőmanók Esőmenők Jótékonysági Futás és Kerékpározás

A Tolna Megyei Autistákért Egyesület 2019. április 6-én figyelem felhívó rendezvényt szervez az autizmussal együtt élők számára! A rendezvényen gyermekek és felnőttek számára zenés-táncos műsorokat szerveznek, valamint tájékoztató előadásokat és beszélgetéseket az autizmusról.
A programsorozaton belül közös futás kerül megrendezésre 1,5, 11 km-es távon, valamint egy 11 km-es kerékpárral teljesítendő táv kerül kijelölésre!
A részvételi díj támogatásként az egyesület számlájára kerül befizetésre!

Időpont: 2019. április 6. szombat
Helyszín: Szekszárd, Garay tér

Futó távok:

 • 1 km – Garay tér, Széchenyi u. – Bezerédj u. – Béla király tér – Garay tér Rajt: 10:30
 • 5 km – Garay tér, Hugyadi u. , Tartsay V. u., Béri B. Á. u. , Garay tér Rajt: 10:50
 • 11 km – Garay tér, Hunyadi u., Tartasay Vilmos u., Bátaszéki út, 56-os sz. főút körforgalma, Szőlő u., Szőlőhegy u., Major u., Otthon u., Alisca u., Munkácsy u., Béla tér, Garay tér Rajt: 10:50

Kerékpárosok:

 • 11km – útvonal megegyezik a 11 km-es futók távjával! Rajt 10:40

Nevezési díjak:

 • 1 km–es futam előnevezési díj 1.300.- / helyszínen 2.000.-
 • 5 km-es futam előnevezési díj 1.700.- / helyszínen 2.500.-
 • 11 km-es futam előnevezési díj 2.200.- / helyszínen 3.000.-
 • 11 km-es kerékpár előnevezési díj 2.200,- /helyszínen 3.000,-

Támogatói póló vásárlás:

Az előzetesen regisztrálók részére opcionálisan (nem kötelező) lehetőség nyílik a rendezvény pólójának vásárlására, amivel a szervező egyesület működési költségeinek finanszírozásához járulnak hozzá!
A támogatói póló ára: 2.500,- Ft
A támogatói póló díjfizetésének határideje: 2019. március 25., hétfő 16 óra!
A rendezvény helyszínén póló vásárlására csak korlátozott számban és méretben van lehetőség!

Virtuális (otthon) futás és kerékpározás teljesítés:


Az idei évben először lesz lehetőség a távok otthon teljesítésére.
A virtuális teljesítés előnevezésével így bárhonnét támogathatod a jótékonysági rendezvényt!Bármelyik távot teljesíted akár futva, akár kerékpározva és annak igazolásaként digitális rögzítését (strava, endomondo, stb.) elküldöd az V. Esőmanók Esőmenők Jótékonysági Futás és Kerékpározás facebook esemény oldalára és vizdar.loczi.gizella@gmail.com-ra, az előnevezésben bejelölt díjazásodat e-mailben vagy postai úton elküldik.

Virtuális teljesítés esetén:

 • Elektronikus oklevelet kérve 2.000,- Ft
 • Érmet kipostázva kérve 2.800,- Ft
 • Textil pólót kipostázva kérve 3.100,- Ft
 • Érmet és textil pólót kipostázva kérve 5.200,- Ft

Helyszíni nevezés: 2019. április 06-án, 8:45 órától

Átöltözési és zuhanyozási lehetőség a rendezvény központjához közel biztosított!
A 11 km-es futó és kerékpáros útvonalon 6 km-nél frissítőpont áll rendelkezésre a résztvevők számára!

Díjazás:
A rendezvényen résztvevők befutóéremmel gazdagodnak, valamint frissítő italt, zsíros kenyeret és süteményt fogyaszthatnak a célterületen!

A rendezvényen távonkénti eredményhirdetésre nem kerül sor!

Figyelem!
A versenyen részt vehet minden, aki elfogadja a versenykiírásban foglalt feltételeket és tisztában van vele, mire vállalkozik! Minden induló felelős azért, hogy egészségi állapota lehetővé tegye a jótékonysági rendezvényen való indulást. A szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget.
A rendezvényen értékmegőrzést nem vállalnak!
A rendezvényről a verseny útvonalán, valamint a rajt előtt és az eredmény hirdetéskor a rajt területen fotók és filmek készülnek, amit a rendezők megjelenítenek a verseny honlapján és kiadványaikban.
A versenyen való részvételkor a versenyzők tudomásul veszik, hogy a róluk készült képeket a szervezők szabadon felhasználhatják reklám tevékenységeikhez, kiadványaikban. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a szervezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.


Elsősegélynyújtás:
A verseny időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtók állnak készenlétben. A résztvevőknek azonban tudomásul kell venniük, hogy az elsősegélynyújtó kijutása egy esetleges sérülés helyszínére időigényesebb lehet. Minden résztvevőnek kötelessége kiemelten ügyelni saját, és a többi résztvevő testi épségére és ha szükséges, segítenie az esetleg balesetet szenvedett sporttársának.


Felelősség:
Bármely versenyző egészségi állapotából, felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

További információk hamarosan