Úszás szoktató és kezdő úszás oktatás az Autizmus a Családban Debrecen Egyesület szervezésében

Az Autizmus a Családban Debrecen Egyesület lehetőséget biztosít Debrecen város támogatásának köszönhetően és két kiváló úszásoktató segítségével, hogy a gyermekek megismerjék az úszás örömét, illetve a megszerzett úszástudást tovább mélyítsék.
Még van szabad hely ahová szeretettel várjuk a jelentkezőket.

E-mail: autizmusacsaladban@gmail.com
Telefon: 0630/310-4089
Részvételi díj: 1000/fő /1 óra (17-18-ig.) 

A tanítási szünetek kivételével minden kedden várják a gyermekeket, szüleikkel kísérve.

Jelentkezz mielőbb, hogy le ne maradj!

 

Egy kis ismertető az úszás hatásairól

Miért érdemes a gyerekeket már fiatalon beíratni úszásoktatásra?

A fiataloknak valószínűleg még kevés rossz tapasztalatuk vagy emlékük volt a vízzel kapcsoltban, ezért az úszáshoz való hozzáállásuk még könnyen formálható. Bátrabbak, kisebb a félelemérzetük és gyorsabban tanulnak, mint azok, akik idősebben kezdenek neki az úszás módszereinek elsajátításához. Fiatal korban könnyen kialakul a kötődés az oktatóval, így feltétel nélkül megbíznak benne, aki pedig játékokkal és ügyességi feladatokkal tudja a kicsiket motiválni, így nem érzik a feladat komolyságát.
A gyereksportként elkezdett rendszeres úszás hatásai révén megelőzhetőek az ülő életmód okozta negatív hatások, mint például a gerincferdülés és a rossz testtartás. Emellett az úszás segít a harmonikus izomzat, hajlékonyság és a megfelelő keringési rendszer kialakulásában.
Forrás:https://mitsportoljak.hu/uszas-hatasai/