Újabb doktora lett a szakmának és egy megérdemelt díj is átadásra került!

Nagy ünnep volt ma az autizmus szakmában!


Havasi Ágnes az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és az Autizmus Alapítvány tanára, az ELTE MASZK kutatócsoportjának tagja, elismert autizmus szakember, ez év márciusában adta le “Komplex kommunikációs igényű autizmussal élő kisiskolások kommunikációja” című doktori dolgozatát az ELTE PPK Neveléstudományi Doktori iskolájában.


A dolgozat védésére nyilvános vita formájában került sor, ahol szép számban vettek részt a helyszínen és online formában is érdeklődők.


A doktori dolgozat, mellékleteivel együtt, több mint 300 oldal volt, s ezt a bizottság felszólalói egyaránt méltatták. Hosszú évek alapos szakmai munkájából született ez a remek dolgozat, melyet 100 %-osra értékeltek a bírák!


Szintén nagy örömmel tölt el bennünket, hogy Dr. Stefanik Krisztina is a mai napon, ezen doktori dolgozat védése végén, vehette át a nemrég neki ítélt díjat, a Pro Universitate bronz fokozatát, melyet magas szintű szakmai tevékenységéért, elhivatottságáért, oktatási, kutatási és képzésfejlesztési tevékenységéért kapott.
Az ELTE Pro Universitate Emlékérem bronz fokozata az egyetem oktatói, kutatói és más közalkalmazottai részére legalább tízéves kiemelkedő tevékenységéért adományozható.

Mindkettőjüknek szívből gratulálunk!