Új autizmussal kapcsolatos kiadvány kapható a Geobook Kiadónál

Mától rendelhető Carol Gray – Rajzbeszélgetések Munkafüzet (Beszélgetések rajzos illusztrációja autizmussal élők és más hasonló, kommunikációjukban akadályozott gyermekek, fiatalok, felnőttek tanításához és a velük való hatékony társalgáshoz) c. kiadványa

Egy rajzbeszélgetés olyan, két vagy több résztvevős beszélgetés, amelyben egyszerű rajzokat is használnak. A rajzok a kommunikációt segítik az olyan személyeknél, akik a társalgás során történő gyors információcserével egyébként nehezen birkóznak meg. A munkafüzet szimbólumait lehet használni a beszélgetés tanításához! Készíthet saját szimbólum szótárat is!

A munkafüzet sok olyan szülő és szakember eszköztárának lett fontos része, akik valamilyen fejlődési zavarral élő vagy autista tanulókkal foglalkoznak. A rajzok, egyszerű szimbólumok nemcsak konkrét szociális jelzések közvetítésére képesek, de lehetővé teszik elvontabb témák megbeszélését is.

A könyv terjedelme 44 fekete-fehér oldal, A4-es méretű, és színes borító védőfóliával van ellátva, irkafűzéses technikával készült.
A könyv fogyasztói ára: 1.500Ft

A megrendeléseket a Geobook Kiadónál, Vízi Péternél lehet leadni: geobook@t-online.hu

rajzbeszélgetések