Tavaszi tagszervezeti találkozók az AOSZ Info-Pontokban

Tagszervezeti találkozókat szerveznek az AOSZ Info-Pont irodák a március-áprilisi hónapokban az ország hat pontján, amelyre a tagszervezeti vezetők mellett várják az érintett családokat és a térségben feladatot ellátó szakembereket is.

A találkozók célja, hogy az egyes régiókban működő tagszervezetek, valamint a körzetben, térségben élő autizmusban érintett családok részletes betekintést kapjanak az AOSZ Info-Pont irodák működésébe, megismerjék a vidéki irodák céljait, küldetésüket, valamint az azokat működtető szervezeteket.

Az egyes térségekben az AOSZ hosszútávú együttműködésekre és erős kapcsolatok kialakítására törekszik a tagszervezetekkel, ezért az adott régiókban a tagszervezetekhez legközelebbi AOSZ Info-Pontokhoz irányítja a partner szervezeteket és azok tagjait. A találkozókon az AOSZ részletesen beszámol továbbá az elmúlt négy évében végezett eredményekről, munkájáról, majd közösen értékeli azokat a szervezetek képviselőivel.

A résztvevő képviselők és érdeklődők tájékoztatást kapnak a szervezeti átalakulással megváltozott AOSZ kártya és Esőember igényléséről, a tagságot érintő változásokról és a szervezetek ezzel kapcsolatos feladatairól.

Az Autisták Országos Szövetsége szeretné minél hatékonyabban megvalósítani azt a víziót és jövőképet, amit az AOSZ Info-Pontok megvalósításával tett lehetővé, mégpedig, hogy minél több autizmusban érintett családot elérjen és szolgáltatásai közvetlenül is hozzáférhetővé váljanak.

A tagszervezeti találkozók időpontjai:

  • Veszprémben: AOSZ Info-Pont iroda ( Veszprém, Stromfeld A. u. 9/F) 2017. március 18. szombat 14:30 óra
  • Nagykanizsán: AOSZ Info-Pont iroda (Nagykanizsa, Bajza utca 2.) 2017. március 24. péntek 14.00 óra
  • Székesfehérváron: AOSZ Info-Pont iroda 2017. április 10. hétfő 16.00 óra
  • Salgótarján Május 6.

Az AOSZ Info-Pont irodák a régiójukban tevékenykedő tagszervezeteknek küldik ki a meghívóikat, de a találkozókra minden érdeklődő családot várnak a szervezők!

A tagszervezeti találkozók időpontjait folyamatosan frissítjük!

Tagszervezeti találkozóinkról:

Tagszervezeti találkozó a Nagykanizsai AOSZ Info-Pont irodában

Az AOSZ Info-Pont nagykanizsai irodájában 2017. március 24-én regionális tagszervezeti találkozót szerveztek. A résztvevők tájékoztatást kaptak az AOSZ szervezeti átalakulása utáni AOSZ kártya és Esőember újság igénylésekre vonatkozóan.

Tovább…

Tagszervezeti találkozó a veszprémi AOSZ Info-Pont irodában!

A Veszprémi AOSZ Info-Pont irodában (Veszprém, Stromfeld A. u. 9/F) tartottuk meg az első tagszervezeti találkozót március 18-án, szombat délután. A találkozó kisszámú résztvevővel, de hasznosan zajlott.

Tovább…