Tartalmas Pihenés tábor a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesületnél

Tökéletesen sikerült kiválasztani a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesületnek a Tartalmas Pihenés tábor helyszínét és időpontját. Igazi strandidő volt június 15-től 19-ig, vagyis a tábor időtartama alatt.

A tábor 3 napos bentlakásos programmal indult a Túrkeve Termál- és Élményfürdő, Szálló, Apartman és Kempingben, majd 2 napos napközi tábort szerveztek a 7 autizmussal élő fiatalnak.

A strandolást, a vízi játékokat mindannyian nagyon élvezték, de nagy sikert arattak az utolsó két napra szervezett szabadidős és kézműves programok is.

Az elért sikerről is beszámoltak nekünk a tábor szervezői:

„Mindig pozitív élményekkel, tapasztalatokkal ér véget a tábor, ez idén sem volt másképp.

Kiemelném a program sikereként, hogy az egyik autista fiatalember, akit már évek óta minimális időre tudtunk a vízbe belehívni – pedig gyerekként rendkívül szeretett fürdőzni –, most nagyon élvezte a strandolást, kifejezetten sok időt töltött a medencében, s még játszott is a vízben, az ő általa nagyon kedvelt kisautós játékával.

A helyszín és a dátum kiválasztása nagyon jól sikerült, hiszen tökéletes környezet volt autista fiataljaink számára és igazi strandidő.”