Tartalmas pihenés pályázat 2020 – eredményhirdetés és további pályázati lehetőség

A Tartalmas pihenés pályázati felhívás meghosszabbítására 3 pályázat érkezett, az AOSZ elnöksége mindet támogatta. Az újabb nyertes pályázókkal együtt már 12 szervezet tarthatja meg idén Tartalmas pihenés táborát az AOSZ támogatásával.

1/2020. (VII.29.) Elnökségi határozat:

Az AOSZ elnöksége a Tartalmas Pihenés 2020 pályázat keretében az alábbi szervezetek programjait támogatja:

Miskolci Autista Alapítvány 154 000 Ft összegben 4 igen szavazattal (1 elnökségi tag nem szavazott)
Vésztői Sérült Gyermekek Egyesülete 165 540 Ft összegben 4 igen szavazattal (1elnökségi tag nem szavazott)
AutiSpektrum Egyesület a Veszprém Megyei Autista Gyermekekért 166 000 Ft összegben támogatja 3 igen szavazattal, 1 tartózkodással (1 elnökségi tag nem szavazott)

Felhívjuk tagszervezeteink figyelmét, hogy a támogatási összeg teljes körű felhasználása érdekében a keretösszeget saját forrásból megemelve lehetőség van még egy benyújtott pályázat támogatására.

1/2000. (VII.27.) elnökségi határozat:

Az AOSZ elnöksége 4 igen és 1 tartózkodással úgy döntött, hogy a Tartalmas Pihenés 2020 pályázati kiírás keretében nyári táborok szervezésére szánt támogatási összeget megemeli, annak teljes körű felhasználása érdekében. A keretösszeg emelése saját forrásból, az elsőként beérkező érvényes pályázat költségvetésének teljes körű támogatását lehetővé tevő mértékig történik.

A Tartalmas Pihenés programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, az AOSZ 2012 óta ösztönzi és továbbadott támogatás keretében támogatja tagszervezeteit, hogy a nyári időszakban tábort szervezzenek autizmusban érintett fiatalok és felnőttek számára.

A pályázóknak gratulálunk és sok sikert kívánunk a pályázati program megvalósításához!

Az AOSZ elnöksége