2022. június 8-i bejegyzés

TARTALMAS PIHENÉS PÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉS

A Tartalmas pihenés pályázati felhívás keretében az Autisták Országos Szövetsége 1.978.000 forint összeggel támogatja a tagszervezeteit annak érdekében, hogy tartalmas nyári időtöltést biztosítsanak autista gyermekek és felnőttek számára. A támogatást pályázat útján lehet minden évben elnyerni. Idén 11 szervezet pályázott sikeresen, több mint 100 autista gyermek és felnőtt vehet részt tartalmas nyári pihenést nyújtó táborokban.

 

Az alábbi szervezetek nyújtottak be nyertes pályázatot:

3/2022. (VI.7.) számú elnökségi határozat

Az elnökség 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodás mellett a Tartalmas Pihenés 2022 pályázat keretében az alábbi szervezetek programjait támogatja: 

• Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület – 187 000 Ft

• Autispektrum Egyesület – 187 000 Ft

• Abigél Közhasznú Egyesület – 187 000 Ft

• Mit tehetnék Érted? Autista Otthon Alapítvány – 184 000 Ft

• Alapítvány az Autista Gyermekekért – 140 000 Ft

• Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület – 187 000 Ft

• Nógrádi Autizmus Alapítvány – 187 000 Ft

• Értékek Háza Alapítvány – 187 000 Ft

• Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány – 187 000 Ft

• “Lásd a Világot Autista Szemmel” Egyesület – 165 000 Ft

• AURA Autistákat Támogató Közhasznú Egyesület -180 000 Ft

A pályázóknak gratulálunk, és sok sikert kívánunk a pályázati program megvalósításához!

.

Kedves Pályázók!

Köszönjük a táborok szervezését, köszönjük, hogy tartalmas pihenést biztosítotok autista társainknak! Rendkívül fontosnak tartjuk munkátokat, amivel autizmusbarát környezetet teremtetek. Együttműködésetekre a jövőben is számítunk!

 

2022. május 16-i bejegyzés

Pályázati felhívás 

Az Autisták Országos Szövetsége 2022-ben is pályázatot hirdet tagszervezetei részére autista gyermekeket és felnőtteket fogadó nyári napközbeni vagy bentlakásos tábor megszervezésének támogatásához.

A pályázat olyan programokat támogat, amelyek tehermentesítik a családokat. A cél továbbra is az, hogy tagszervezeteink az autista gyermekek és felnőtt társaink számára speciális szükségleteiknek megfelelő, tartalmas és élményekkel teli időtöltést nyújthassanak a pályázati támogatásból.

Kérjük a pályázókat, hogy figyelmesen olvassák el a részletes Pályázati felhívást, ami a pandémia előtti feltétekkel kerül meghirdetésre. A részletes pályázati felhívás ITT érhető el.

A pályázat célja: 2022. június 15. – szeptember 30. között megvalósuló nyári táborok pályázati rendszerben, évi egy alkalommal történő támogatása.

Pályázók köre: rendezett tagsági viszonnyal rendelkező AOSZ tagszervezetek. A rendezett tagsági viszony azt jelenti, hogy az AOSZ tagszervezete a 2022. évi tagdíját befizette, melyet nyilvántartásunkban ellenőrzünk.

Tervezett keretösszeg: 1.870.000 forint, mely minimum 90 fő támogatását célozza, várhatóan 10 szervezet támogatásának biztosításával, előfinanszírozott, vissza nem térítendő támogatás keretében.

Önrész vállalása nem szükséges, de az elbírálásnál előnyt jelent.

A pályázatok elektronikus és postára adási határideje:
2022. május 31. 24.00 óra.

A pályázattal kapcsolatban előzetes egyeztetés illetve további felvilágosítás a palyazat@esoember.hu címen kérhető.

Kérjük, figyeljenek arra, hogy csak a felhívásban szereplő módon és  határidőn belül, benyújtott pályázatokat tudjuk elfogadni.

A beérkezést követően az AOSZ minden érvényesen benyújtott pályázatról visszajelzést küld a pályázóknak. Az érvénytelen, illetve határidőn túl beadott pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség!

A pályázatok elbírálásának eredményéről, a pályázók írásbeli értesítést kapnak, a nyertes pályázónkról 2022. június 10-től tájékozódhat a www.aosz.hu oldalon is.

Sikeres pályázást kívánunk!

  1. számú melléklet: Támogatási szerződés pdf formátumban
  2. számú melléklet: Adatfeldolgozási megbízási szerződés pdf formátumban
  3. számú melléklet: Számla összesítő excel formátumban
  4. számú melléklet: Számla kötelező tartalmi elemei, számlázás szabályai 2022 pdf formátumban
  5. számú melléklet: Kiküldetési rendelvény excel formátumban
  6. számú melléklet: Nyilatkozat gk közeli hozzátartozót pdf formátumban
  7. számú melléklet: Jelenléti ív pdf formátumban
  • Pályázati adatlap Tartalmas pihenés 2022 word formátumban
  • MINTA Személyes adatkezelési tájékoztatón nyilatkozat Támogatott szervezet és a vele szerződő segítő között 2022 word formátumban
  • JAVÍTOTT MINTA Felhasználási megállapodás fényképekre személyes adatkezelési tájékoztató nyilatkozat AOSZ táborozók között 2022 támogatott szervezet számára word formátumban