“TARTALMAS PIHENÉS” 2021 pályázat

Pályázati felhívás!

Az Autisták Országos Szövetsége 2021-ben is pályázatot hirdet tagszervezetei részére autista gyermekeket és felnőtteket fogadó nyári napközbeni vagy bentlakásos tábor megszervezésének támogatásához.

A pályázat olyan programokat támogat, amelyek tehermentesítik a családokat. A tavalyi évben, a COVID_19 okozta járványhelyzet miatt átdolgoztuk a pályázati konstrukciót, hogy a megvalósítást a lehető legrugalmasabbá tegyük. A cél továbbra is az, hogy tagszervezeteink az autista gyermekek és felnőtt társaink számára speciális szükségleteiknek megfelelő, tartalmas és élményekkel teli időtöltést nyújthassanak a pályázati támogatásból.

 A korábbi évek tapasztalatai mentén már 2020-ban is törekedtünk a támogatási összeg bővítésére és a pályázat egyszerűsítésére, ezért kérjük pályázóinkat, hogy figyelmesen olvassák el a Pályázati felhívást.

A pályázat célja: 2021. június 15. – szeptember 30. között megvalósuló nyári táborok pályázati rendszerben, évi egy alkalommal történő támogatása.

Pályázók köre: rendezett tagsági viszonnyal rendelkező AOSZ tagszervezetek. A rendezett tagsági viszony azt jelenti, hogy az AOSZ tagszervezete a 2021. évi tagdíját befizette, melyet nyilvántartásunkban ellenőrzünk.

Tervezett keretösszeg: 1.865.000 forint, mely minimum 11 szervezet és minimum 90 fő támogatását célozza előfinanszírozott, vissza nem térítendő támogatás.

Önrész vállalása nem szükséges, de az elbírálásnál előnyt jelent.

A pályázatok postára adási és elektronikus benyújtási határideje:
2021. május 24. hétfő 24.00 óra.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a palyazat@esoember.hu címen kérhető.

Kérjük, figyeljenek arra, hogy csak a felhívásban szereplő módon, az ott szereplő postai és e-mail címre, határidőn belül, formailag megfelelő módon benyújtott pályázatokat tudjuk elfogadni!

A pályázat benyújtásának módja:

a) A kitöltött pályázati adatlapot, hitelesítve (lepecsételve, a szervezetet bejegyző bíróságnál bejelentett képviselő által cégszerűen aláírtan) 1 db eredeti és 1 db másolati példányban postai úton az alábbi címre kérjük benyújtani: Autisták Országos Szövetsége 1053 Budapest Fejér György utca 10. A postai úton benyújtott pályázatot csak összerendezett, lefűzött, vagy lespirálozott formában tudjuk elfogadni! A borítékra kérjük, hogy írják rá: „Tartalmas pihenés 2021” A pályázatot kérjük, hogy küldjék el e-mailben is a palyazat@esoember.hu címre. A tárgyban kérjük, hogy tüntessék fel: „Tartalmas pihenés 2021”

vagy

b) A palyazat@esoember.hu e-mail címre elektronikus üzenetben is elküldhető a kitöltött, AVDH hitelesítéssel ellátott (Azonosításra visszavezetett dokumentumhitelesítés szolgáltatással való) pályázati adatlap. Az AVDH (azonosításra visszavezetett dokumentum-hitelesítés) szolgáltatással hitelesített dokumentumok elkészítése az alábbi linken érhető el: https://niszavdh.gov.hu/index A használatához ügyfélkapus hozzáférés szükséges. A szolgáltatás ingyenes. (Célszerű PDF-ben formátumú dokumentumot hitelesíteni vele. Csak 20 Mb alatti dokumentumig jó PDF esetén.)

FONTOS! A NEM AVDH HITELESÍTÉSSEL ELLÁTOTT PÁLYÁZATI ANYAGOK CSAK E-MAILEN TÖRTÉNŐ ELKÜLDÉSE NEM MINŐSÜL ÉRVÉNYES BENYÚJTÁSNAK. EBBEN AZ ESETBEN A PÁLYÁZATOT POSTAI ÚTON IS MEG KELL KÜLDENI A KIÍRÓNAK A MEGFELELŐ HATÁRIDŐBEN.

A pályázatok postára adási és elektronikus benyújtási határideje:

2021. május 24. 24.00 óra.

A beérkezést követően az AOSZ minden érvényesen benyújtott pályázatról visszajelzést küld a pályázóknak. Az érvénytelen, illetve határidőn túl beadott pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség!

A pályázatok elbírálásának eredményéről, a pályázók írásbeli értesítést kapnak, a nyertes pályázókról 2021. június 8-től tájékozódhat a www.aosz.hu oldalon.

Sikeres pályázást kívánunk!

Letölthető dokumentumok:

Pályázati felhívás 2021 – pdf formátum

Pályázati adatlap 2021 – word formátum

1.számú melléklet Támogatási szerződés és személyes adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat AOSZ-támogatott szervezet

2.sz.melléklet-Számlaösszesítő-lap-2021

3.sz. melléklet – A számla kötelező tartalmi elemei 2021

4.sz.melléklet-Kiküldetési-rendelvény-sablon-2021

5.sz.melléklet-Nyilatkozat-gk-közeli-hozzátartozó-2021

6.sz.melléklet-Adatkezelési-tájékoztató-Támogatott-szervezet-és-a-vele-szerződő-segítő-2021

7.-sz.-melléklet AOSZ felhasználási megállapodás a fényképekre és személyes adatkezelési tájékoztatás és nyilatkozat AOSZ – a táborban résztvevők között

8.sz.melléklet Adatfeldolgozási szerződés AOSZ és a szervezet között

9 sz. melléklet_NYILATKOZAT-Tartalmas-pihenés-tábor-megtartásáról-2021-COVID-19