Támogatást kapott a PontMás Alapítvány

Joskar-Ola Szombathely egyik városrésze, ahol egy nagyon összetartó lakóközösség már 22. alkalommal rendezi meg a Joskar-Ola napokat, egy 3 napos rendezvényt. Minden évben helyi vállalkozók segítségével, támogatói- és tombolajegyek árusításából befolyt összeggel egy helyi alapítványt vagy egyesületet támogatnak.

A PontMás Alapítvány a Joskar-Ola Alapítvány támogatásának köszönhetően 200.000 Ft-tal, továbbá Wang Jian Wen, az Ázsia Kincse áruház tulajdonosa jóvoltából 4 db Huawei tablettel lett gazdagabb.

A rendezvényen Pohánka Edit, a PontMás Alapítvány elnöke, az AOSZ alelnöke, valamint Rumi Edina, a szombathelyi AOSZ Info-Pont munkatársa nyújtott információt az autizmusról, a családok nehézségeiről, a PontMás Alapítvány tevékenységéről és a szombathelyi AOSZ Info-Pont munkájáról. Autizmus totóval, kiadványokkal, könyvekkel hozták közelebb az érdeklődőkhöz az autizmust. A totó kitöltése remek alkalmat adott arra, hogy elbeszélgessenek és hiteles információkat nyújtsanak. Az érdeklődőket egy kék horgolt szívecskével is megajándékozták.