Tagszervezeteink várják a szavazatokat a Civil Díj 2022 döntőjében

A Civil Díjat a NIOK Alapítvány hozta létre azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet azokra a civil kezdeményezésekre, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el, összefogást generáltak, változást indítottak el. A díjakat nyilvános pályázati szakaszt követően szakmai zsűri ítéli oda több kategóriában. A döntőbe jutott szervezetek közönségszavazáson is részt vesznek. A szavazáson keresztül a szervezetek munkájának híre több tízezer emberhez jut el minden évben. A nyertes szervezetek oklevélben részesülnek, és megkapják a Civil Díj logó használatának jogát.

Tagszervezteink közül többen is bekerültek a döntőbe.

Nemzetközi Cseperedő Alapítvány

Az Autizmusbarát Mesemúzeum Magyarország első olyan múzeuma, ahol az érintett gyermekek integrált keretek között, biztonságos és bejósolható légkörben, számukra érthető módon vonódhatnak be a mesék világába. Nem titkolt cél, hogy a projekttel a társadalmi elfogadás, befogadás minél szélesebb körű biztosítása mellett inspirálólag hasson más kulturális intézményekre, hogy apró, értő változtatásokkal, odafigyeléssel szélesebb körben is elérhetővé tegyék szolgáltatásaikat, programjaikat.

Szimbiózis Alapítvány

A termőföldtől az asztalig nyomon követnek minden folyamatot, hogy a legfrissebb, legzamatosabb finomságok kerüljenek vásárlóikhoz. Munkatársaik nagy része fogyatékossággal él, nekik a befőzés, a finom falatok elkészítése olyan elfoglaltság, amely munkát és megélhetést jelent, és amelytől hasznosnak, értékesnek és igazán boldognak érezhetik magukat. Ez a boldogság a náluk készült ételek titkos összetevője, amitől még ízletesebb lesz minden apró falat. Egyen jót, tegyen jót!

Vízityúk Vízitúra Egyesület az Autistákért

Az ÉLJ – Együtt Lenni Jó! program országosan hiánypótló kezdeményezés. Öt napos élménynyaralás autizmusban érintett gyermekek és családjaik részére. A cél az, hogy ezen családok ne érezzék magukat “UFÓ-nak“. Önkéntesek révén növelik az autizmussal szembeni elfogadást, nem utolsó sorban hasznosan, tanulva, szárnyakat próbálgatva eltölteni öt napot együtt, pihenve, kalandozva, jókedvűen, szakértő kezekben. Ezek a családok máshová nem tudnak/mernek elmenni, itt tárt karokkal várják őket.

Szavazzatok tagszervezeteinkre ITT!