Szülőtalálkozó autizmussal élő gyermeket nevelő szülők számára című programsorozat

A “Szülőtalálkozó autizmussal élő gyermeket nevelő szülők számára” című rendezvény létrehozója a kecskeméti Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága, a 6 alkalomra tervezett programsorozat Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával, a Városi Támogatási Program keretében kerül megvalósításra.

Az első találkozó most szombaton (szept. 6-án) délután fél 3-kor kezdődik, meghívott előadója pedig – a sokak által jól ismert – Őszi Tamásné gyógypedagógus, az Autizmus Alapítvány Egységes Gyógypedagógiai Intézményének igazgatója, az ország egyik legkiválóbb szakembere lesz.

Mivel a helyszín (Gyermekjóléti Központ, Kecskemét, Fecske u. 20.) befogadóképessége korlátozott, az előzetes jelentkezés feltétlenül javasolt Soltész Veronika meghívóban megadott elérhetőségein.De ha valaki számára csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy meg tudná oldani a részvételt – pl. mégiscsak van kire hagynia autista gyermekét – azért próbálja meg a bejutást enélkül is, a szervezők a lehetőségekhez mérten keresni fognak valami megoldást.

MEGHÍVÓ Kecskeméti Szülőtalálkozóra