Szülősegítő tréning fogyatékossággal élő gyermeket nevelő szülőknek

A Motiváció Alapítvány „Hátrányból előny” programja azért indul, hogy a jelenleg problémaként megélt képességeket, kompetenciákat a képzés során a résztvevő előnnyé tudja változtatni, legyen szó a családban, társadalomban való megbecsültségről, vagy a munkaerőpiacon való elhelyezkedésről
Céljuk, hogy a foglalkozások során a résztvevőkben megerősítsük azokat a személyes készségeket, képességeket, tudást, melyeket napi szinten alkalmaznak az életükben, de nem tudatosul bennük, hogy ez mekkora értékkel bír, és a munkaerőpiacon, a munkavállalás során a munkaadók szemszögéből az elvárt kompetenciákkal azonosak.
A 2×3 napos, és havi 1 megerősítő tréningek során a résztvevőknek lehetőségük nyílik a pszichikai képességeik, például racionalitás, önfegyelem, stressz, tolerancia vagy az önbizalom, önbecsülés fejlesztésére, valamint a foglalkoztatásban, a munkavégzés minőségét befolyásoló képességek, mint céltudatosság, teljesítőképesség, szervezés, kitartás, rugalmasság előnyként való megismerésére, munkavállalás során való hasznosítására.

A képzés a jelentkező szülők számára térítésmentes!
Igény esetén a tréningek időtartamára szakszerű gyermekfelügyeletet tudnak biztosítani a résztvevők gyermeke(i) számára.

Első szülő-konzultáció időpontja: 2015. november 4. (szerda) 10-14 óra
Helye: Motiváció Alapítvány akadálymentes székhelye (1055 Budapest, Honvéd u. 22.) 4-es szoba

Jelentkezési határidő: 2015. október 26.

A tréning időpontjai: a szülőkkel egyeztetve lesznek kijelölve.
Jelentkezni lehet ITT online, vagy a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével a lorincz.andrea@motivacio.hu e-mail címre.
A képzésről további információ kapható Lőrincz Andreától keddi és csütörtöki napokon a 317-4417-es telefonszámon, illetve a lorincz.andrea@motivacio.hu e-mailcímen.

A „Hátrányból előny” projekt az FSZK pályázati támogatásával valósul meg.