SZAVAZÁS 2018.: ÖNKÉNTESSÉGBŐL JELES

Különleges és értékteremtő szavazással zárt a Jószolgálat-díj 2018-as közönségdíja. Társadalmunk és a felterjesztett jelöltek is bizonyították azt, hogy az emberiesség és a példamutató jószolgálat bennünk van! Kiegyenlített és fair play „versenyben” az önkéntes szociális munka kategóriákban Nádudvari Péter és a Budapest Bike Maffia lett az év önkéntes egyéni díjazottja és közössége. – Olvasható a joszolgalatidij.hu honlapon.

A szakmai zsűri által felterjesztett 4 jelölt közül a társadalom dönthette el ki kapja idén a díjat. Összesen 6973 szavazat érkezett be.

A díjat egyéni kategóriában Nádudvari Péter nyerte. Péter sérült gyerekeknek tanít zenét, emellett pedig jótékonysági futásokkal gyűjt pénzt nekik. Hol teljes állásban, hol félállásban, hol önkéntes munkájával, de mindig a sérült és súlyosan beteg emberek ügyét igyekszik szolgálni. A díjjal járó lehetőségeket, a félmillió forintot az általa képviselt ügyeknek (jótékony sportolás, zeneterápia), illetve fogyatékos és súlyosan beteg személyeknek a szolgálatába állítja.

Az önkéntesen végzett szociális munka közösségi kategóriájában a Budapest Bike Maffia csapata nyert. Adíjjal járó egymillió forint felét a Budapest Bike Maffia közössége felajánlott a kategória másik jelöltjének, barátaiknak a Heti Betevő Egyesületnek, és közös akciót hirdetettek annak érdekében, hogy minél több embernek tudjanak segíteni.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Bővebb információ a joszolgalatidij.hu honlapon olvasható!

Forrás: www.joszolgalatdij.hu/hirek/szavazas-2018-onkentessegbol-jeles