A fogyatékossággal élő munkavállalók munkaerőpiaci helyzete, különös tekintettel az ésszerű alkalmazkodás követelményének megvalósulására
A szakdolgozat írója a fogyatékossággal élő munkavállalók jelenlegi munkaerő piaci helyzetét és munkavégzésükhöz szükséges aktuális igényeiket kívánja vizsgálni szakdolgozatában. A kérdőív kitölthető ide kattintva.
Egyéni különbségek a nyelvtanulásban: Az idegennyelv-elsajátítás hatásai autizmussal élő felnőttekre
A szakdolgozat írója az idegen nyelvet ismerő vagy tanuló autizmussal élő felnőttek nyelvtanulását és nyelvhasználatát kívánja vizsgálni szakdolgozatában. A kérdőív kitölthető ide kattintva.
Az autizmus spektrumzavarral élő gyermekek szabadidős tevékenységei
Olyan személyek segítségét kéri a szakdolgozat író, akik rendszeres kapcsolatban állnak autizmus spektrumzavarral élő gyermekekkel, kamaszokkal illetve szüleikkel, gondozóikkal.  A szakdolgozat írója az autizmus spektrumzavarral élő gyermekek szabadidős tevékenységeit kívánja vizsgálni szakdolgozatában. A kérdőív kitölthető ide kattintva.
Sportolási lehetőségek kérdőíves vizsgálata a fogyatékossággal élők körében
Olyan fogyatékossággal, illetve autizmussal élő emberek segtségét kéri a szakdolgozat író, akik sportolnak valamilyen szinten vagy sportoltak valaha az életük során. A kérdőív kitölthető ide kattintva.