Anyai bánásmód vizsgálata autizmus spektrum zavaros gyermekek testvéreinél
A szakdolgozó az anyai bánásmódot kívánja vizsgálni gyermekkori autizmusban, atípusos autizmusban szenvedő, Asperger-szindrómás gyermekek testvéreinél. A kérdőív kitölthető ide kattintva.
Mentális egészség és mentális betegségek előfordulásának vizsgálata autizmus spektrum zavarral élő és átlagos felnőttek között
A szakdolgozó azt kívánja vizsgálni, hogy különböző mentális betegségek gyakrabban fordulnak-e elő autizmus spektrum zavarral élő felnőtteknél, mint az olyanoknál, akik nem rendelkeznek ilyen diagnózissal, illetve rosszabb-e a mentális egészségük. A kérdőív kitölthető ide kattintva.
A fogyatékossággal élő munkavállalók munkaerőpiaci helyzete, különös tekintettel az ésszerű alkalmazkodás követelményének megvalósulására
A szakdolgozat írója a fogyatékossággal élő munkavállalók jelenlegi munkaerő piaci helyzetét és munkavégzésükhöz szükséges aktuális igényeiket kívánja vizsgálni szakdolgozatában. A kérdőív kitölthető ide kattintva.
Egyéni különbségek a nyelvtanulásban: Az idegennyelv-elsajátítás hatásai autizmussal élő felnőttekre
A szakdolgozat írója az idegen nyelvet ismerő vagy tanuló autizmussal élő felnőttek nyelvtanulását és nyelvhasználatát kívánja vizsgálni szakdolgozatában. A kérdőív kitölthető ide kattintva.