Szabadszálláson lesz a Szociális Farmok Roadshow megnyitója

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Szimbiózis Alapítvány a szociális farmok aktuális fejlesztési folyamatokról, a legfrissebb hazai kutatásról, nemzetközi kitekintésről, folyamatban lévő jogszabályi változtatási lobbi munkáról, egy működő szociális farm gyakorlatáról és a közeljövő pályázati finanszírozási lehetőségeiről egy-egy interaktív workshopot tervez tartani régiónként.

A Roadshow megnyitója Szabadszálláson lesz, március 21-én, 14:30 és 17:30 között, a Strázsa Tanyán.

Az esemény szervezői szeretnék, ha minél szélesebb körben megismernék a társadalmi felelősségvállalás szempontjából ezt az igen fontos, innovatív kezdeményezést a csatlakozni szándékozó szolgáltatók és az érintett célcsoportok is. A szabadszállási Strázsa tanya évek óta értelmi fogyatékossággal élő fiatal felnőttek önállóvá válását segíti akkreditált, Magyarországon egyedülálló felnőttképzési programjával, mely jelenleg is modellezi a szociális farm működését.
 
A programon résztvevők az elméleti információkon túl, a gyakorlati megvalósításról is képet kapnak. A vendégeket kemencés kenyérlángossal várják, és a program végén birkapörkölttel is lesz.
 
A programon való részvétel ingyenes, a  jelentkezések száma korlátozott és  előzetes regisztrációhoz kötött!
 
A mellékelt regisztrációs adatlapot legkésőbb 2016. március 11-ig kérjük a strazsatanya2@gmail.com címre visszaküldeni.
 
A meghívót ITT, a szociális farmokról szóló tájékoztatót pedig ITT tölthetik le.