SNI-s gyermekeket nevelő családok jelentkezését várják a KIKAPCS. Közösségbe

A KIKAPCS. Alapítvány csapata azon gondolkozott, hogy hogyan tudna speciális nevelési igényű gyermekek és családjuk számára kikapcsolódást nyújtani. Arra jutottak, hogy ennek a kulcsa a közösség. Olyan közösséget szeretnének építeni, ahol ezen családok évi 5 (igény szerinti) programon tudnak részt venni, melyből minimum egy program egy három napos szállodai üdülést rejt magában a KIKAPCS. közösséggel. 

Az üdülés alatt animátor és képzett gyógypedagógus segítségével élvezhetik a gyermekek a sok színes programot és a szülők kicsit elbújhatnak a rohanós mindennapoktól.

 

Fontos tudnivalók: 

  • A nyaralások mindig más szálláshelyen lesznek, majd rangsor alapján dönthetnek, melyik szállodába szereznének menni. 
  • Az árak szállásonként eltérőek, de az 50%-os kedvezményt minden esetben biztosítják. 
  • 4 főnek 2 éjszaka 50%-os kedvezménnyel: 20.000-50.000 Ft között. (szállásonként változik)
  • Gyermekek életkora: 0-16 éves korig
  • Az évi 5 programon nem kötelező a részvétel, minimum 2 program csapatépítő jellegű lesz, mely nem jelent költséget a családok oldaláról. 

 

Jelentkezés menete:

Arra kérik a családokat, hogy egy oldalas motivációs levélben írják meg, hogy miért szeretnének részese lenni ennek a közösségnek. Ezt a motivációs levelet küldjék el a lucabardio@kikapcs.eu címre, ha pedig egyéb további kérdésük van, bátran hívják a +3630524905-ös telefonszámot. A motivációs levél után egy személyes beszélgetés keretén belül szeretnék Önöket megismerni. 

 

Bemutatkozó levél elküldésének határideje:

2019. 02. 15. 

 

 

 

Várják a jelentkezéseket!