Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar jótékonysági koncertje

Az Út a Mosolyért Alapítvány és az e.on bemutatja: Mosoly Koncert 2019 – Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar jótékonysági koncertje
Legyetek részesei 2019. legnagyobb mosoly-láncának!

Május 9-én, a budapesti Erzsébet téren,  egy jótékonysági koncert keretében Ti is segíthettek, hogy egy lépéssel közelebb kerülni az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozásához!

A jótékonysági koncerten a Máté Péter-díjas énekesnő Rúzsa Magdolna, a világhírű 100 Tagú Cigányzenekar és a Fonogram-díjas Fekete-Kovács Kornél egyedülálló produkciója csal majd mosolyt az arcokra.

Program:

  • 19:00: Kapunyitás
  • 19:30: Koncert kezdete
  • 19:30: Gundel-Takács Gábor beszélget Fekete Gy. Viktor autista művésszel, az autizmus világáról.

Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség!
Támogatói jegyek IDE kattintva elérhetőek.

Támogatói jegyek értéke: 
1. szektor – kiemelt álló: 4900 ft / db
3. szektor – ülőhelyek: 7900 ft / db
4. szektor – normál álló és kerekesszékes: 2900 ft / db

A koncert megközelítése: 
1. szektor belépése: passage felől 
3. szektor belépése: Bajcsy Zs. út – Károly krt. sarka felől 
4. szektor belépése: a Károly krt., Deák tér felől

A támogató tudomásul veszi és a támogatói jegy megváltásával kifejezetten elfogadja, hogy a koncert – a szervezők önhibáján kívüli – elmaradása esetén a támogatói jegy értéke nem kerül visszatérítésre. A befolyt összeg az Út a Mosolyért Alapítvány részére kerül kifizetésre támogatásként.A szervezők fenntartják a jogot a koncert programjának megváltoztatására. A koncert eső esetén elmarad és nem kerül később megrendezésre.A támogató tudomásul veszi és a támogatói jegy megváltásával kifejezetten elfogadja, hogy a koncert során hang- és képfelvétel készül.A koncert alkalmával a szervezőktől független harmadik személy által nyújtott szolgáltatás tekintetében a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.Az elvesztett tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.Vészhelyzet esetén kövessék a biztonsági személyzet utasításait, és a nyugalmukat megőrizve hagyják el a helyszínt a legközelebbi vészkijáraton keresztül!Kérik,  jegyét a koncert teljes ideje alatt őrizze meg a gondtalan ki- és belépés biztosítása érdekében.