Rólunk szól! Döntsünk együtt a jövőnkről! – Mindszentpuszta

Kedves Szülőtársunk, Tagszervezeti Vezető Társunk!

Szeretettel hívunk és várunk az AOSZ munkatársaival közösen az alábbi programon! Szeretnénk az autizmus ügyének előmozdítását az eddig felépített értékekre, a helyi szervezeteink tapasztalataira építve tervezni és aztán a terveinket Veletek együtt megvalósítani!

A nyár folyamán már több helyszínen találkozhattunk egymással, programsorozatunk Mindszentpusztán folytatódik szeptember 10-én.

Programjaink célja a közösségünk értékeinek, jó gyakorlatainak megismerése, a közösségünk építése. Az Országos Autizmus Stratégiája szakmai előkészítésének és az első hazai innovatív támogató rendszer, a DATA fejlesztésének végére értünk. A múltunk és jelenünk ismeretében együtt kell tovább tervezni a jövőnket.

Együtt jó lenni, együtt többek lehetünk, együtt sokkal többet tehetünk!

PROGRAM:

Látogatás a Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány Lakóotthonában
Időpont: 2021.09.10.

Érkezés és gyülekező: 09.45 – 10.00
Cím: Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány Lakóotthona (9098 Mindszentpuszta, Ady Endre utca 3.)

10.00 – 12.00
A Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány Lakóotthonának és Kézművesházának megtekintése és beszélgetés a kezdetekről, a mindennapok örömeiről és kihívásairól

12.00 – 13.00
Ebéd

13.00 – 16.00
Rólunk szól! Döntsünk együtt a jövőnkről – dolgozzunk együtt a jövőnkért! Beszélgetés az Országos Autizmus Stratégiáról és a DATA rendszer jövőjéről Kővári Edittel az AOSZ elnökével és Heim-Horhi Anett szakmai vezetővel

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A válaszokra a szervezéshez és a kapcsolattartáshoz van szükségünk. Látogatókat korlátozott számban tudnak fogadni.

Regisztráció

Amit kérünk Tőletek:

A helyszínre érkezzetek pontosan, mert a lakóotthonok, nappali ellátások, foglalkoztatók lakói számára ez fontos, tartsuk tiszteletben!
A programra a tagszervezeteinket várjuk, de minden tagszervezet szabadon dönthet arról, hogy kit hoz magával.
Minden egyes személy, aki részt szeretne venni a programokon, az külön regisztráljon, mert az intézmények látogatásának tervezése szempontjából fontos információ, hogy mennyien leszünk. Ha kitöltötted a regisztrációs ívet, akkor fogsz kapni egy visszaigazoló e-mailt, amit érdemes elmentened, hogy lásd a program részleteit.
Az intézmények látogatásához szükséges: védettségi igazolvány, maszk viselése, fertőtlenítés! Ha szeretnél velünk tartani, akkor ezekkel rendelkezned kell!
Szeretnénk a helyszínen felvételeket készíteni, kérjük, hogy ehhez járuljatok hozzá.

Ha bármire szükséged van, akkor fordulj hozzánk bátran, igyekszünk megoldani, segíteni! Az alábbi elérhetőségeken kereshetsz minket:

tagszervezetek@esoember.hu

+36 20 575 1919

Mi ott leszünk! És Te?

Kővári Edit