Pályázati lehetőség Baranya-, Somogy- és Tolna megyei óvodák részére

A „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület „Autista szemmel” Szemléletformáló Program őszi-téli és tavaszi időszakára pályázatot és szakmai napon való részvételi lehetőséget hirdet Baranya-, Somogy- és Tolna megyei óvodák részére.

Az Egyesület „Autista szemmel” óvodai szemléletformáló pályázatot hirdet, a 2021 őszi/téli és 2022 tavaszi időszakra, melyre Baranya-, Somogy- és Tolna megyei intézmények jelentkezését várják. A program nem csak egy jó kikapcsolódási lehetőséget biztosít a gyermekeknek, de edukációs jellegénél fogva, segíti is az autizmusban érintett társaik megismerését, elfogadását, és ez által a közösségbe való beilleszkedésüket. Az érintett gyermekek kortársait szólítják meg egy állatmesébe foglalt történet és előadás keretein belül, interaktív játékos formában, bábos elemeket is felhasználva.

A Pályázat díj- és költségmentes!

Pályázat leadási határideje: 2021.10.07.

Bővebb információ a programról az Egyesület weboldalán található.

Pályázati leírás és jelentkezési űrlap: ITT

A fenti pélyázathoz kapcsolódóan A „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület csapata szeretettel meghív minden kedves Érdeklődőt az „Autista szemmel” Szemléletformáló Óvodai Programjukhoz kapcsolódó Szakmai napa, ahol bemutatják a Programot, az elkészítés hátterét, illetve az eddigi tapasztalatokat.

Időpont: 2021. október 20-án 14.00 és 16.00 között

Helyszín: A járvány helyzet alakulásától függ. Ezzel kapcsolatos információkért érdemes az Egyesület weboldalára látogatni.

A Program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni online űrlapon kitöltésével lehet.

Regisztrálás határideje: 2021. október 13.

Bővebb tájékoztatás és információ  a pályázattal, illetve a szakmai nappal kapcsolatban az alábbi e-mail címen kérhető: autistaszemmel.iroda@gmail.com