„Ön választ, mi segítünk” program – Szavazzon Ön is!

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tesco Magyarország 183 civil szervezetének összesen 42 700 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket.

Magyarország 61 körzetében a Tesco vásárlói arról szavazhatnak 2018.05.07. és 2018.06.04. között, hogy melyik pályázó kezdeményezésének a megvalósulását támogatják. Ezúttal azonban valamennyi, az áruházi szavazásra bejutó kezdeményezés nyer: az első helyezett 400, a második 200, a harmadik pedig 100 ezer forint hozzájárulást kap közösségépítő ötletének megvalósításához.

Az idei évben is szavazhattok néhány tagszervezetünkre:

Autista Gyermekekért Egyesület – KINYÍLIK A VILÁG – DIGITÁLIS KAPCSOLAT AUTISTA FIATALOKNAK 

Miskolci Autista Alapítvány – A MISKOLCI AUTISTA ALAPÍTVÁNY JÁTSZÓTERÉNEK FELÚJÍTÁSA, PIHENŐPARKKÁ ALAKÍTÁSA

Apró Lépések Egyesület – GALYA 50/20/10/2 JÓTÉKONYSÁGI TELJESÍTMÉNYTÚRA AZ AUTIZMUSSAL ÉLŐKÉRT

A szavazatokat az áruházi kasszáknál, közvetlenül a fizetés után kapott zsetonokkal lehet leadni a zsetongyűjtő pontoknál.

Az „Ön választ, mi segítünk” pályázati program célja, hogy jótékony célú, helyi közösségi kezdeményezéseket támogasson, amelyekkel a helyi közösségek számára legértékesebb törekvések valósulhatnak meg. A pályázat szervezője a TESCO-GLOBAL Zrt. A program a Magyar Adományozói Fórum és az Ökotárs Alapítvány szakmai közreműködésével valósul meg.

Forrás: https://tesco.hu/kozosseg