„Nyitott Budapest” – 07.31-ig meghosszabbították a szavazást! Fogjunk össze a Felnőtt Autista Szabadidős és Kulturális Központ megvalósulásáért!

Szavazni ITT lehet!

Azok szavazhatnak, akik 18 év felettiek, Budapesten laknak, itt van bejelentett címük, itt tanulnak, vagy itt dolgoznak.

Meghosszabbított határidővel és papíralapon, személyes szavazással bővítette ki a Fővárosi Önkormányzat a szavazást.

Most mi is segíthetünk, hogy az Aura Egyesület programja, a Felnőtt Autista Szabadidős és Kulturális Központ megvalósulhasson a Fővárosi Önkormányzat finanszírozásában.

Segíts szavazatoddal, hogy a továbbképzésből és a felsőoktatásból kikerülő autista fiatalok élethosszig tartó támogatásra és közösségekre találhassanak.

Fogjunk össze, s legyünk ilyen módon is részesei ennek a remek kezdeményezésnek! Ha már szavaztál, akkor bíztasd ismerőseidet, családtagjaidat is, hogy szavazzanak!

Ismerd meg a részleteket az Aura Egyesület beadványából INNEN.

A szavazás online módon és személyesen is történhet:

  1. Online formában szavazni ITT lehet!

FIGYELEM! A szavazat akkor érvényes, ha regisztráltál és  a felső, kék sávban található Szavazás menüpontban mindhárom kategóriából választasz egy-egy ötletet, és azokat a beküldés gombbal beküldted

2. Személyes szavazás:

A szavazás lehetősége júliusban kibővült, papír alapon lehet szavazni a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárhálózat kerületenként egy-egy kijelölt tagkönyvtárában is, valamint az V. kerületi Városháza parkban hétköznapokon 14.00-18.00 között kihelyezett közterületi szavazóállomásnál.

A könyvtárak listája INNEN elérhető.

SEGÍTSÜNK, HOGY SEGÍTHESSENEK!