Nyáron is teljes erőbedobással folyik a munka az AOSZ kommunikációs munkacsoportjában

Ahogy arról már korábban beszámoltunk az Autisták Országos Szövetsége kommunikációs munkacsoportot hozott létre, melynek tagjait a budapesti központi iroda és a vidéki AOSZ Info-Pont irodahálózat munkatársai, valamint a feladatba bevont kommunikációs szakértők, tartalomkészítő és tartalomterjesztő szakemberek alkotják. A fejlesztés szükségességét a készülő Országos Autizmus Stratégia céljainak elérése hívta életre.

A kommunikációs csapat gárdonyi munka találkozóján összegyűjtött információk feldolgozása és értékelése folyamatosan zajlik. Az AOSZ nyári road show-ja során is rengeteg értékes gondolat, ötlet fogalmazódott meg, ami kommunikációs szempontból is nagyon fontos és inspiráló. A vidéki találkozók eredményei is részét képezik majd az AOSZ új kommunikációs tervének, aminek kialakításán a munkacsoport az újabb és újabb szempontok mentén folyamatosan dolgozik.

Továbbra is hisszük, hogy elképzeléseink jövőjét  nagyban befolyásolja, hogy azok mennyire válnak ismertté az érintettek és családjaik, valamint az autizmushoz kapcsolódó szervezetek, szolgáltatások, fejlesztő szakemberek és a döntéshozók körében, – és hogy mennyire válik ismertté széles társadalmi körben is! A célok megvalósulását nagyban segítheti a hatékony párbeszéd kialakítása, minden szinten, minden szereplővel, ezért egyre inkább érezzük, hogy a készülő kommunikációs tervben nagy körültekintéssel és felelősséggel kell integrálnunk minden, az AOSZ-hoz érkező elvárást.

Köszönjük a közös munkát, még sok közös feladat áll előttünk!