NYARALJUNK EGYÜTT!!!

Nyaralás Sellyén autizmussal élő felnőtteknek.
Az Élet-esély Autistákat Segítő Egyesület autizmussal élő felnőtteknek nyaralást szervez Dél-Baranyában festői környezetben. A tábor ideje alatt szervezett programokat biztosítanak, melyeknek célja, hogy a résztvevők érzékennyé váljanak a természeti környezet adta élményekre, információkra, valamint a környezetóvó, természetbarát viselkedés elsajátítását. A program között szerepel az adott táj természeti és társadalmi értékeinek felkutatása, megismerése, a helyi hagyományok feltérképezése. A részt vevők a közösségi élményszervezésen keresztül tapasztalat útján történő tanulás során elsajátítják az önálló szabadidő megszervezésének alapjait.
A tábor alatt lehetőség van részt venni, kerékpártúrán, vízitúrán, gyalogtúrán, csillagtúrán, közös bográcsozásban, strandolásban stb.

A nyaralás időpontja: 2015. július 17-24.
Helyszín: Barkó Antal Vendégház. 7960 Sellye Domb utca 1.

Költségtérítés: beadott pályázati elbírálástól függően.
A szervezők biztosítják a szállást, háromszori étkezést, a tábor alatt az utazási költséget, programok költségeit, szükséges eszközöket.
Tábort azon autizmussal élő felnőtteknek ajánljuk, akik önállóan tudnak közlekedni, részt tudnak venni közösségi feladatokban és képesek az önálló életvitelre kisebb segítséggel.
A nyaraláson három szakember is részt vesz.

Jelentkezni:

Kudari Nóra
Tel: 06-202414033
email: kudarin@gmail.com

Az egyesületről és tevékenységükről bővebben honlapjukon olvashatnak.

Életesély honlapfejléc