Novemberben a szekszárdi Babitsba költözik a Nők kékben kiállítás

Az Autisták Országos Szövetsége a Családbarát Ország 2015 program keretében indította el   országos kampányát „Nők kékben” címmel. A program célja, hogy „jó példák” bemutatásával erősítse az autizmussal érintett, nehezebb körülmények között élő családok, nők helyzetét, társadalmi elfogadottságát és aktív társadalmi szerepvállalását.

A társadalmi szemléletformáló program célja, hogy az autizmussal élő gyermekeket nevelő nők, családok helyzete láthatóvá, elismertté váljon Magyarországon, valamint hogy felhívja a figyelmet mindazokra az értékekre és erősségekre, melyekkel ezek a nők és családok hozzájárulnak az értékteremtéshez és a társadalmi sokszínűséghez.

Tagszervezeteink számára pályázat útján nyílt lehetőség arra, hogy a program keretében megvalósult kiállítást, vándorkiállítás formájában saját programtervükbe illesszék. A kiállítás szervezésével a szervezet felhívhatja saját környezetében is a figyelmet a programban megfogalmazott értékekre.

A vándorkiállítás november 29-től Szekszárdon lesz megtekinthető, a Babits Mihály Kulturális Központban.

Megnyitó időpontja: 2016. november 29. 17.00 óra

Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ (Szekszárd, Szent István tér 10.)
A kiállítás Szekszárdon 2016. december 14-ig látogatható.

A kiállítás megnyitóján köszöntőt mond Vízdár-Lőczi Gizella, az Esőmanók Egyesület vezetőségi tagja, Acélosné Solymár Magdolna, a Szekszárdkörnyéki Foltvarró Egyesület elnöke és Győrfy Anikó, az AOSZ alelnöke.  Gitáron közreműködik Szabó Dávid zenész.

A kiállítás Szekszárdon az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület (Szekszárd) szervezésében kerül megrendezésre, a program helyi védnöke: Dr. Haag Éva alpolgármester.

A kiállításról bővebb információk olvashatóak alábbi weboldalunkon.

A megnyitóra az egyesületi és egyesületen kívüli érintett családokat, barátaikat és minden kedves érdeklődőt szeretettel vár az Esőmanók Egyesület vezetése.

meghivo_szekszard_kicsi