“Munkára fel!” – A Szimbiózis Alapítvány új fejlesztésű társasjátékának bemutatása

A  miskolci Szimbiózis Alapítvány munkatársai pályázat keretében megalkottak egy társasjátékot, amelynek segítségével könnyed, játékos formában lehet átbeszélni, ismételni az álláskereséshez szükséges ismereteket, önismereti modulokat a felkészítő foglalkozásokon. A Szimbiózis budapesti partnereként az AURA Autistákat Támogató Közhasznú Egyesület mutatja be az eszközt egy workshop keretében. Az esemény egy országos “játékbemutató  roadshow” részeként kerül megrendezére.

A 6 modult és 24 témát felölelő pályaorientációs játék segítségével a fiatalok reális énképet kapnak meglévő képességeikről és készségeikről, illetve a játék útmutatást ad azokról a fejlesztendő területekről, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a sikeres munkavállaláshoz.

Az eszközt elsősorban a fogyatékossággal élő és hátrányos helyzetű diákokat oktató iskoláknak, segítő szakembereknek, munkaerő-piaci szolgáltatóknak és minden olyan szakembernek ajánlják, akik pályaválasztási tanácsadást és foglalkozási rehabilitációs szolgáltatást nyújtanak a célcsoportnak.

Az eszköz még fejlesztés alatt áll, ezért örömmel veszik a résztvevők észrevételeit.

Helyszín: Hegyvidéki Ízlelő Étterem (Budapest, Böszörményi út 23-25.) Bejárat a XII. ker. Önkormányzat épülete bal oldalánál.

Időpont: 2021. augusztus 31. 16.00-17.00 h.

Előadó: Krausz KataA részvétel díjtalan, a részvételi szándékot, az autspec@gmail.com email címen lehet jelezni augusztus 29-ig a résztvevő nevének, beosztásának, elérhetőségeinek megadásával.