“Mit lehet tudni?” – vállalkozói ismeretek szülőtréning az Autista Gyermekekért Egyesület szervezésében

Az Autista Gyermekekért Egyesület szeretettel meghívja vállalkozó kedvű, vállalkozás indítását tervező autista gyermeket nevelő szülőket a 2019. május 6-7-8. napján, a kecskeméti Arany Homok hotelben tartandó vállalkozóvá válást elősegítő képzésre. 

A program 3 napos intenzív workshop/tréning keretében, a részvevők interaktivitására építve kívánja elősegíteni az autista gyermeket nevelő szülők vállalkozóvá válását. A programok levezetői a fogyatékkal élők speciális életviszonyait jól ismerő, szociális vállalkozások mentorálásában gyakorlott trénerek: NESsT Europe Nonprofit Kft. munkatársai. A foglalkozások alatt a résztvevők a “nulláról indulva” viszik végig a vállalkozás létrehozását az üzleti terv készítésén át az értékesítésig, a kapcsolódó adminisztrációs kötelezettségekig. 

Jelentkezni a tervezett, megvalósítani vágyott vállalkozás rövid bemutatásával lehet az Autista Gyermekekért Egyesület honlapjának KAPCSOLAT menüpontján keresztül, vagy az agye.kecskemet@agye.hu email címen illetve az információs irodában (Kecskemét Dobó krt. 10)

Jelentkezési határidő: 2019. március 15. 

A részvétel ingyenes, a részvevőknek a képzések napjára az ebéd biztosított.

 

További információ ide kattintva érhető el.