Megnyílt az Otthon Melege Program, Háztartási nagygépek energia megtakarítást eredményező cseréje alprogramjának pályázati felülete

Kedves Pályázni kívánók!

Korábban felhívtuk a figyelmet arra, hogy érdemes előre felkészülni, elindítani az ügyfélkapus regisztrációt és tájékozódni a lehetőségekről a pályázati felület megnyitása előtt, a tapasztalatok alapján ugyanis elég hamar kimerülnek a rendelkezésre álló források.

Készüljenek a pályázni kívánók, mert nyílnak a felületek! Holnap reggel 8 órától nyílik a Dél-Alföldi régió számára a felület!

Az Otthon Melege Program, Háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek illetve mosó-szárítógépek) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram pályázati felülete elérhető az alábbi weboldalon

Az AOSZ Info-Pont irodák munkatársai továbbra is segítséget nyújtanak, amennyiben szükséges. Kérjük előzetesen tájékozódjanak a nyitvatartásról és egyeztessenek időpontot a munkatársakkal. 

Az AOSZ Info-Pont irodák elérhetőségeit IDE kattintva találják meg.

 

Pályázatot benyújtani 2017.08.31. napjáig, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig az alábbi területi bontásban és kezdő időpontoktól lehetséges:

Régió / Megye Benyújtási
időszak kezdete
Egyéb információ
Észak-Alföld
Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg,
Jász-Nagykun-Szolnok
2017.08.07. 8.00 óra a pályázatbenyújtás lehetősége határozatlan időre felfüggesztésre kerül 2017. augusztus 8. 17 órától 
Dél-Alföld
Csongrád, Bács-Kiskun, Békés
2017.08.09. 8.00 óra  
Észak-Magyarország
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád
2017.08.14. 8.00 óra  
Nyugat-Dunántúl
Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala
2017.08.16. 8.00 óra  
Dél-Dunántúl
Somogy, Baranya, Tolna
2017.08.21. 8.00 óra  
Közép-Dunántúl
Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém
2017.08.23. 8.00 óra  
Közép-Magyarország
Pest, Budapest főváros
2017.08.28. 8.00 óra  

 

A pályázatok benyújtásának módja

A pályázat kizárólag magyar nyelven, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújtható be, ügyfélkapus azonosítást követően az adatlapok kitöltésével és a szkennelt
dokumentumok csatolásával.

A pályázati adatlapok előzetes kitöltésére 2017.08.04. napján 12.00 órától van lehetőség.

Az előzetesen kitöltött adatlapok benyújtására régiónként eltérő időpontoktól, a Pályázati Útmutatóban rögzítettek szerint lesz lehetőség. (A fenti táblázatban megtalálhatók.)

Pályázatot elektronikusan benyújtani régiónként eltérően, a megjelölt napokon, reggel 8:00 órától a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehetséges. A vissza nem térítendő támogatás keretének kimerülése esetén az NFM hivatalos honlapján, valamint a pályázatbenyújtó felületen hirdetményt tesz közzé a pályázati kiírás felfüggesztésének / lezárásának pontos idejéről.
A Pályázókat pályázati díj nem terheli.