Megnyílt az előregisztrációs felület a budapesti Atlétikai Világbajnokságra

Kép forrása: https://worldathletics.org/hu/

A Civilút Alapítvány és a világbajnokság szervezői jóvoltából lehetőséged van neked is szurkolni 2023 legnagyobb sporteseményén, az Atlétikai Világbajnokságon. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A világbajnokságra ingyenesen ellátogatni a nyitónapon, augusztus 19-én a délelőtti vagy a délutáni programra lesz lehetőség.

A felajánlók előzetes regisztráció során felmérik az érdeklődők számát, hogy lehetőség szerint mindenkinek biztosítani tudják az igényelt jegyeket. Az AOSZ-on keresztül az autizmusban érintett személyek és kísérőik igényelhetnek ingyenes jegyet. Az autizmusban érintett személyek egyedül vagy 1 fő kísérővel látogathatnak el a helyszínre, és tekinthetik meg a világbajnokság aznapi programjait.

A jegyek száma korlátozott, így azokat biztosítani a jelentkezések beérkezési sorrendje szerint tudjuk. Az előregisztráció július 23-án 20:00-kor zárul! 

Az előregisztrációt követően augusztus elején történik meg a végleges regisztráció. Ekkor lehetséges, hogy néhány adatot még kérni fogunk tőled. A további információkkal kollégáink fognak keresni, az általad megadott elérhetőségek valamelyikén.

Az előregisztrációs felület az alábbi linken érhető el:
https://forms.gle/Q7e3PJsGYY9rAWPc8 

A versenyprogramokat ITT lehet megtekinteni.

Jó szórakozást kívánunk az eseményen!